.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 20.kwi.2025 08:33:42

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15.kwi.2001 22:42:00 
Użytkownik

CZY KTOS Z WAS AUDIKOWCY WIE KTO DORABIA BADZ PRODUKUJE "PARAPETY" (szeroki rant w felgach)DO FELG. :smutek: :smutek: :smutek:

Tytuł:
PostNapisane: 15.kwi.2001 23:05:00 
hej dzieki za glosowanie na mnie...!!
ja mam znajomego co dorabiali mu rant
ze 3 centle i niewiem czy mu to zle zrobili (wygladalo super i ladnie zrobione)
ale gdy jechal przez tory kolejowe to caly ten dorabiany rant poprostu odlecial i uszkodzil czesciowo (nadszarpał) felge
wiec wydaje mi sie ze lepiej dolozyc i kupic z ladnym rantem

hej jeszcze raz dzieki :cool:

Tytuł:
PostNapisane: 15.kwi.2001 23:27:00 
Użytkownik

TYLKO GDZIE KUPIC TAKIE FELE ZA PRZYZWOITA CENE??? MAZA MI SIE TAKIE W NIKLU BADZ NA WYSOKI POLYSK. TAKIE Z 4 CM MURZYNSKIM RANTEM. 16,17, MOZE MA KTOS TAKIE DO SPRZEDANIA? WIEM ZE MOJE POMYSLY SA ZWARIOWANE(tak jak z tym grillem od RS i reszta gratow "0"odpowiedzi) ALE MOZE COS SIE TRAFI. POPYTAJCIE ZNAJOMYCH.DZIEKI.

Tytuł:
PostNapisane: 17.kwi.2001 08:27:00 
Felgi w niklu???!!! Droga sprawa! Ja mam tańsze sposoby na felgi :oko: Pomaluj sam te swoje chociaż ten rant jest cool ale zawsze można kupić troszkę zniszczone felgi z rantem i je odnowić.
Pozdrawiam!

Tytuł:
PostNapisane: 17.kwi.2001 15:23:00 
Użytkownik

TYLKO GDZIE JE KUPIC??????????????? :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[

Tytuł:
PostNapisane: 18.kwi.2001 05:41:00 
Do dzisiaj nie mogę sobie darować, że rok temu nie kupiłem na szrocie przechodzonych felg z rantem! Były to pietnasto calowe felgi (nie wiem jaka szerokość), szprychowe w dosyć dobrym stanie! Komplet kosztował 1000 zł!!! Brak kasy zmusił mnie do rezygnacji... naprawdę były fajne... gdy zawiozłem kolegę na ten szrot po dwóch dniach, już ich nie było :???: Jest to szrot w Starej Miłosnej, ale nie ma tam praktycznie nic ciekawego. Okazję się zdarzają ale niestety bardzo rzadko! Jak coś będę wiedział to dam znać!

Tytuł:
PostNapisane: 18.kwi.2001 05:45:00 
Aha! Na Pradze Południe jest sklep z częściami do samochodów japońskich, kilka razy widziałem tam sporo fajnych felg i ciągle mają dostawy (felgi są używane i do 1000 zł!). Sprowadzane są z Niemiec. Muszę się tam przejść i zobaczyć co mają a z rantem będzie ciężko :oko:

Tytuł:
PostNapisane: 18.kwi.2001 18:09:00 
Użytkownik

DZIEKI ZA FATYGE .JAK COS BEDZIESZ MIAL TO DZWON.PRZEPRASZAM GLUPIO TO ZABRZMIALO.W INNYCH SPRAWACH TEZ DZWON. 8-) 8-) 8-) .STRZALKA.NIEDZWIADEK.

Tytuł:
PostNapisane: 19.kwi.2001 06:00:00 
OK! I tak musze zadzwonić przed sobotą! Mam nadzieję, że będziesz???!!!
Pozdrawiam!

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1