hehhehehehehehe :uśmiech: :uśmiech: :uśmiech:
Borek zapomij w poznaniu ???????
co macie tam policje to niech was ...... :oko: :oko: :oko:
wracalem z gdanska przez centruma i na ulicy heh nie pamietam, namierzyl mnie oplik wektra i troszeczke jechal za mna :uśmiech:
mialem ok 65-70 na blacie.
Jedzie jedzie, a ja patrzem a un ma kamerkie w srodku i siedzi sobie jakis lysy bamber (czytaj lysa menda) jak dojezdzalem do swiatel zjechal na lewa strone to ja mu myk szybkie do gory!!!!!! hehehehhehehe .... a co mi tam bedzie zagladal
:grin: i kazal siem zatrzymac za krzyzowkom.
no i tak nie podobaly sie oczywiscie jemu :uśmiech:
moje swiatelka (black :uśmiech:magic), nastepnie uklad wydechowy, no i oczywiscie szybki :uśmiech:
zaprosil mnie do wektry na filmik.
oki filmik nie podobal mi sie zbytnio , bo widzialem juz lepsze. :uśmiech:
no i tak 150 mandat i 5 pkt za niby linie ciągłą - której nie byl mi wstanie pokazac :uśmiech: :uśmiech: :uśmiech:
a ze troche sie z nim zaczelem targowac no nic nie zaplacilem i 0 pkt.
z tlumika tez sie wytlumaczylem ze wjechalem na mulde i gdzies tem sie przepala ... itp.
lampy oki przyznaje racje - lecz nie byly cale czarne i no góra trochie :uśmiech:
ale z szybakami to tak mi przymistrzowal ze ho ho ho
nie bede sie rozpisywal moze kiedys sie spotkamy to ci opowiem :uśmiech: przy browarku
no i dowod poszedl :uśmiech:
przeglad zrobilem w ten sam dzien jak wrocilem bez klopotuf
:jezyk:
i smiem twierdzic ze poznanscy policjanci raczej nie przepadaja za tablicami ktore maja na poczatku literke "D" :uśmiech: :uśmiech: :uśmiech:
bo po drodze byly jeszcze 2 patrole i wiezcie lub nie nie bylo autka z tablicami na "P" wszystkie jakie staly a bylo ich z 6sztukuf w sumie sami dolnoslazacy :???: :wow:
moze to byla jakas akcja????
AKCJA DOLNOSLAZAK WRACA DO DOMU !!!!????????
POZDUFKA DLA POZNANSKIEJ DROGUFKI :uśmiech: :oko:
Narka pozdrufka dla wczasowiczuffffffffff :uśmiech: :uśmiech: :uśmiech:
ps. aha a co tu taka bieda a gdzie filmiki gdzie galerie z Torunia ?????
co ????
ino jedna ??????
ze webmajstry urlopowali to wim ale co trza zrobic to trza !!!!!!!!!!!
NIE ???????????
papapappapapapapapa