Pedrom cwelu czytaj k**** co piszesz, a potem zastanów się i komentuj! :bardzozly: Napisałeś cioto:
"ja juz mialem honde to wiem o czym mowie
civic 1.6 litra, 127 koni
i nie bylo audi ktore by mialo lepsze przyspieszenie od 0-100
no pozniej weszly s4 to juz bylo cos"
Więc podaję Ci kutasie kilka Audi, które nie weszły później tylko wcześniej i miały lepsze przyspieszenie o którym tak się rozwodziłeś.
Napisałeś też:
"super chlopaki zepsuja sie audi
kupicie inne auta i tez bedziecie je tak cenic"
1. Jak to zepsują się? To się nie psuję palancie to jest Audi nie honda!
2. Napewno będę cenił każde auto, które kupie bo w końcu to ja je kupuję i wybieram cipko, nie po to by być niezadowolonym i na pewno nie będzie to honda civic!
I na koniec jeśli tak bardzo nie leży ci to Audi to na ch** napierdalasz na tym forum moja rada WYPIRDALAJ!!!!
I jeszcze jeden twój głupi tekst:
"w polsce tylko kilku gosci stac na taka fure"
Koleś, a ile to gówno kosztuje 150 000-250 000-350 000 i według ciebie tylko kilku gości stać na takie badziewie. Człowieku na jakim ty świecie żyjesz, jesteś z zapadłej wiochy czy jak, takie gówno może spokojnie kupić kilka tysięcy ludzi w Polsce, bo jest od ch** bogatych cwaniaków i dlaczego nie jeździ kilka tysięcy S2000, bo to gówno które nikomu nie jest potrzebne i nie podoba się im tak samo jak mnie. I nie pierdol, że jestem ćwokiem co ma audi 80 bo mam jeszcze trzy inne (niemieckie) fury, za które mógłbym kupić pięc pokoleń twojej rodziny z ich wiejskim dobytkiem, a to Audi kocham i nigdy się go nie pozbęde, a na pewno kupię jeszcze jedno kiedy skończe budować chatę.
Jeśli masz jeszcze jakieś problemy zapraszam do otwartej konfrontacji w realnym świecie! Papa cioto! 8-)