No nie chce byc tu zaraz zbluzgany, ale uwazam, ze na dzien dzisiejszy firma Audi nie ma tak odjazdowego modelu jakim swojego czasu (i wedlug mnie nadal po pewnymi wzgledami) jest Coupe.
Oczywiscie zaraz zaprzeczycie: TT. No, ale cenowo jest raczej poza zasiegiem, zreszta jak na moj gust troche przebajerowane.
A4, A6, A8 - no zajebiste sa przyznaje, ale sporo ich jezdzi (no moze poza a:cool: i juz nie przyciagaja oka swa natura, a raczej swa marka.
TT, A2, wszystkie S-ki - fajne, ale albo za drogie, albo za dziwaczne.
A3 - tu niestety musze powiedziec, ze jest to tylko zajebista rzetelna i nowoczesna robota. Zbyt sztampowa stylistyka, ile to juz sie naogladalo jakby tych samych bryl (gol3, golf4, audi a3, astra, seat, ... wszystko do siebie podobne jedynie z face liftingami), juz wedlug mnie duzo lepiej pod wzgledem wygladu spisali sie np. francuzi (peugeot 206, 307 (wow :uśmiech:)
A coupejek jezdzi w naszym kraju jak na lekarstwo i sa cmoook :uśmiech: :uśmiech: :uśmiech:
Ja bym poczekal na jakies a4 coupe, albo moze calkiem jakis nowy model :uśmiech:
A jakbym mial juz teraz kupic auto to bym sie zastanowil nad zdrada Audi (no kurde musialbym to baaaardzo dokladnie przemyslec :uśmiech: :uśmiech:) i lyknal jakiegos civica nowke vvti :uśmiech:
Dobra, tylko mnie nie kamienujcie zywcem - tak sobie zazartowalem