.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 29.lis.2024 12:47:58

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22.wrz.2001 18:16:00 
Użytkownik

K...A MAC SYNU, MOWILEM CI TYLE RAZY "ZOSTAW MATKE W SPOKOJU"!

ludzie jak tak mozna, matka ma 60lat a on dalej cyca chce i wsadza palce gdzie nie trzeba.
tata

Tytuł:
PostNapisane: 22.wrz.2001 18:34:00 
Użytkownik

pedrom czemu opowiadasz nam swoje marzenia erotyczne jak chcesz rznac swoja stara ze starym na dwa baty to dawaj a nam glowy nie zawracaj!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:oops: pedrom

Tytuł:
PostNapisane: 22.wrz.2001 21:05:00 
Użytkownik

Ja pasuję klient jest dla mnie za głupi! Nie znajduje wspólnego poziomu z ciulem!

Tytuł:
PostNapisane: 22.wrz.2001 22:37:00 
Użytkownik

komprass nie badz taka obrazalska :-( po prostu rozbawile\s mnie swoimi tekstami, i marzeniami,
ps kocham sie kompac w basenie
(nie pierdziel tylko idz sie umyj do wanny dopuki woda czysta po rodzinie, bo jak ojciec przyjdzie to nie bedzie dobrze)

Tytuł:
PostNapisane: 23.wrz.2001 00:12:00 
Użytkownik

No cóż ja mam basen, a ty tylko wannę! Nie wierzysz? Przyjedź zobaczysz! Bo po ch** masz pierdolić głupoty!

Tytuł:
PostNapisane: 23.wrz.2001 03:31:00 
Użytkownik

pedrom powiedz szczerze czemu tak uczepiles sie koprassa .... w sumie mozna temat wyluzowac bo zupelnie do niczego nie prowadzi!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 23.wrz.2001 17:48:00 
Użytkownik

po prostu smiesza mnie takie ciule co mowia co maja a w gruncie rzeczy to gowno ma.
jesli nawet ma auto to kupil urzywane stare lub z niemiec przyprowadzil rozbitka
a tu pierdoli co to on nie ma
k**** przyjedz to zobaczysz jak tu ludzie zyja i jakie maja fury to sie schowasz
tylko ze tutaj ludzie nie kupuja rozbitych aut z niemiec, k**** jego 18 aut i cztery helikoptery tyle warte co moj jeden merc
ps basen tutaj ma co drugi

Tytuł:
PostNapisane: 23.wrz.2001 18:56:00 
Użytkownik

wiesz co mialem okazje byc w stanach i wydaje mi sie ze troche przesadzasz ... odjebanych fur po ulicach jezdzi bardzo malo a takie marki jak audi,bmw i mercedes sa strasznie drogie i stac na nie tylko nielicznych .... najczesciej tuninguje sie tam japonce jednak ich tez tak duzo na ulicy nie widac .. a z tymi basenami to tez przesadzasz .. no moze w beverly hills ..

Tytuł:
PostNapisane: 23.wrz.2001 22:00:00 
Użytkownik

Co ty Volki przesz ten palant to jest pewnie z sochaczewa, a stany to widział w telewizji z okazji ostatniej afery terrorystycznej! Zwykła pizda z fantacją! 8-)

Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2001 23:51:00 
Użytkownik

Pedrom, zrob sobie transplantacje wyrostka mozgowego bo ten chyba slabo ci funkcjonuje.
W Usa jest tyle samo biednych co i bogatych, zapewniam cie.
A skoro masz basen, nowe zajebiste auto, itd. to ciekawi mnie bardzo twoj pierwszy list na tym forum jak pisales, ze bardzo chcialbys miec Honde s2000 (czy jakos tak), ale to nierealne i moze kiedys na nia zarobisz....
Ja myslalem, zawsze, ze facet z basenem to taka Honde kupuje bez bolu. Wyobraz sobie, ze znam (zeby byc szczerym, mam niedaleko jego palacyku dzialke kupiona przez rodzicow pod domek, ktory moze za kilka lat zaczne budowac jak bede lepiej zarabial...) jednego goscia w Polsce co ma basen w chacie i facet kupil sobie Merca S-ke, a jego ukochana coreczka jezdzi SLK. Zona ma "tylko" jeepka GMC.... Facet jest bardzo mily, sam do mnie zagadnal kilka razy, wcale nie zlewal tak jak ty bogaczu, ze mam tylko 10 letnie Audi.
Podejrzewam, ze gosc taka Honde kupilby za kase ktora trzyma w skarpecie zawieszonej na oknie w kuchni, a tacy goscie jak ty, ktorzy tak naprawde maja kompleksy z powodu niedowartosciowania finasowego musza gadac takie bzdury.
No wiec jak to jest, wyjasnij ? Masz basen, zarabiasz krocie i nedznej s2000 nawet na raty wziasc nie mozesz ??

Tytuł:
PostNapisane: 28.wrz.2001 14:57:00 
Użytkownik

Jedno małe pytanko , bez urazy, ale skoro koprass twierdzi że ma basen to czemu jęzdzi stara audicą..przecież idąc twoim tokiem rozumowania powinien mieć conajmniej nowe S8

Tytuł:
PostNapisane: 28.wrz.2001 16:30:00 
Użytkownik

a moze to jego rodzice maja basen ... znam wiele osob ktore maja mase szmalu a dzieci jezdza normalnymi samochodami a nie eskami!!!

Tytuł:
PostNapisane: 28.wrz.2001 21:43:00 
Użytkownik

znam kolesia ktory ma bogatyh starych i tyle kasy ze niewie co z nia zrobic a jezdzi 35letnim seryjnym garbusem i do innego auta niedaje sie przekonac ,twierdzac ze nowe auta niemaja jaj :uśmiech:
p.s ma racje :uśmiech:

Tytuł:
PostNapisane: 28.wrz.2001 22:29:00 
Użytkownik

Eł można mieć basen za 30-50 tyś złotych, ale S8 200tyś za używane to nie wiem raczej już ciężko nie! A co do dzieci z kasą i brakiem rozeznania w furach to mi ich żal! Garbus? k**** miałem takie cacko w nienajgorszym stanie 69'! Fajna zabawka, ale napewno nie do jeźdzenia! Wyjebanie karoserii i zrobienie z niego buggy do jeżdzenia po plaży to jedyne do czego się nadaje! Ja bym się nie pierdolił tylko od razu pokupował kilka konkretnych furek (jeep'a, fajne cabrio, zajebisty zabytek z ameryki 5,7L do palenia kapci i limuzynkę typu S8 czy Bmw7 i jeszcze z dwa motocykle! A z dziwek to bym nie schodził! Więc na ch** auta!

Tytuł:
PostNapisane: 29.wrz.2001 13:19:00 
Użytkownik

<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Cytat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
Z dnia 2001-09-28 23:29, koprass napisał:
! Garbus? k**** miałem takie cacko w nienajgorszym stanie 69'! Fajna zabawka, ale napewno nie do jeźdzenia!
[/quote]
oj tu sie niezgodze moj ojciec jeszcze za "fajnych czasow" mial garbusa '63,kupil uzywanego jezdzil nim 11 lat w miedzyczasie samodzielnie zrobil remont silnika. zreszta zobacz ile z nich jeszcze jezdzi, do scigania to sie nie nadaje ale do jezdzenia z cala pewnoscią

Tytuł:
PostNapisane: 29.wrz.2001 16:35:00 
Użytkownik

tez uwazam ze garbus nadaje sie do jezdzenia no i ma dusze jak zaden z innych samochodow... widzialem odpierdolone garbuski ze uszy wiedly .. :grin:

Tytuł:
PostNapisane: 29.wrz.2001 18:36:00 
Użytkownik

oj komprass ty sciemniaczu
k**** takim marianow jak ty to juz wielu nie ma, jestes jeden na milion buraku ty jeden

ale tak naprawde to ci zazdroszcze
masz (pewno)piekny dom z basenem i rozumiem ze musisz miec marmurowe podlogi, obrazy matejki i kossaka itd itp
masz 8 aut i do tego jestes taki piekne ze laski same na ciebie wchodza

oj buraku
plytkie te twoje marzenia
jak dorwiesz jakas k**** na ta stara 80
to wal ile mozna, bo kiedys ci sie zjebie i ta k**** bedzie komu innemu HIV dawac
no narazie wiesku z basenem
i wreszcie zakop ta dziure bo jakies dzieci tam wpadna isie utopia

Tytuł:
PostNapisane: 30.wrz.2001 05:37:00 
Użytkownik

pedrom posluchaj zanim zaczniesz sie trzepac :uśmiech:
BURAK - RODZAJ Z ROSLIN KOMOSOWATYCH, OBEJMUJE 10 GATUNKOW ROSLIN ZIELNYCH .WAZNY POD WZGLEDEM GOSPODARCZYM JEST beat vulgaris.
800-500p.n.e. UPRAWIANY JAKO WARZYWO KORZENIOWE W KRAJACH SRODZIEMNOMORSKICH ......
wiec jesli laska zapoznaj sie ze slownictwem jezeli laska :uśmiech:
aczkolwiek niesadze :uśmiech: mieszkasz w stanach ...... wiesz co jest ch**..... IP masz polskie :uśmiech:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

spoko spoko laska ktora rznales 100lat temu robi ci przysluge :uśmiech:......
gowno prawda :uśmiech: jak ja ruchales to po wszystkim napewno niechciala by ci robic przyslugi :uśmiech: chyba ,ze to twoja matka :uśmiech: ale ona kocha twoja zjelczala sperme a nienawidzi pierdolic sie z toba :uśmiech:
a moze sie myle i ty seriio jestes kozak :uśmiech:
spox daj namiary mam w stanach kilku znajomych chetnmie sie spotkaja z kozakim z polski :uśmiech:

tylko slowo i juz smigaja do ciebie :uśmiech:
ale nie wymijajaca odpowiedz tyllko konkrety skoro jestes taki "ZAJEBISCIE" odwazny :uśmiech:
palojdzie maminych cycoli :uśmiech:
podeslac ci zdjecia jak sie ssie suty matki ??????????????????????????????
a moze chcesz potrenowac na palach chlopako z klubu ??? spox sluzymy pomoca :uśmiech: w koncu kazdy z nas ruchal twoja stara to moze pomoc jej bekartowi :uśmiech: zapomnialem juz prawie jak mowiles TATO wiecej spermy na moj paskudny ryj :uśmiech:

spox twoja odpowiedz bedzie NAPEWNO zajebista :uśmiech:

jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 30.wrz.2001 05:44:00 
Użytkownik

sorry za bledy ortograficzne i skaldniowe ale jestem po zakrapianej imprezie :uśmiech:

wszyscy zrozumieja o co mi biega za wyjatkiem twojego wyjebanego przez sperme mozgo :smutek:

trudno chcesz jeszcze zeby sie ktos ci tasowal na ryj ????
obiecuje ,ze twoim marzeniom erotycznym stanie sie zadosc :uśmiech:

panowie zciepa na k**** ( pierwsza dupe w zyciu PEDRYLA ) !!!!!!!!
ja daje 5$ czyli miesieczny zarobe tej k**** :uśmiech: ale znajac PEDRYLA niema sie co dziwic ze stawka rosnie :uśmiech:

Tytuł:
PostNapisane: 30.wrz.2001 05:46:00 
Użytkownik

odpisz prosze :uśmiech:
prosze :uśmiech: blysnij intelektem :uśmiech:
tak jak w temacie zamknietym :uśmiech:

odpisz a obiecuje ze dam ci do possania pale :uśmiech:

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1