.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 29.lis.2024 12:58:02

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2001 17:50:00 
Użytkownik

co mam na pisac smiesznego moj problem nie jest smieszny ale jak nie checie mi pomoc to wasza sprawa sam tez sobie dam rade tyle ze troszke dluzej to bedzie trwalo ale pozniej wam dupy zlotam tym strupem z 87roku :zakrecony: :smiech2:

Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2001 17:50:00 
Użytkownik

volki...
nieobrazaj kasi :uśmiech:

a ty cieciu jak chcesz mozemy sobie street racing zoorganizowac :uśmiech:
zreszta po co ? po to zeby..... a kaske na benzynke zeby sie poscigac mamusia ci da ?

zreszta jedno pytanko:
czy ktos cie prosil zebys sie do klubu zapisywal ?
jedno slowo i wypad !!!!

jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2001 21:09:00 
Użytkownik

Panowie...

Abstrahuję od osobistych ambicji, jednak powinniśmy wszyscy trochę sobie odpuścić...

Panie V. , nie tobie pierwszemu nie odpowiedziano na forum. Nie ty pierwszy i nie ostatni. Poza tym jeżeli jest brak odpowiedzi to znaczy, że nie wiedzą, nie?
Ja sam nie wiem co to jest...

Policzcie do 10. i zorganizujcie sobie spocik wyścigowo-piwny i już.

Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2001 21:56:00 
Użytkownik

A na ch** ten dupek pierdoli jakie kto ma parchy skoro sam ma najgorsze gówno! Wydał na samochód tyle co ja na koła i pierdoli mi tu o przeróbkach silnika! Człowieku otrząśnij się, skąd ty mieszkasz? A z Krakowa to wszystko tłumaczy!

Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2001 22:21:00 
Użytkownik

Voj2s: wygladasz z gadki na calkiem rownego chlopa, jedynie sie bardzo szybko frustrujesz....

No wiec tak:

1)To jest klub Audi, a nie klub mechanikow Audi. Widzisz roznice ??
Tym bardziej, ze Twoje pytanie jest nadprzecietnie skompikowane.
2)Jakbym wiedzial cokolwiek o Twoim Jet Tronicu to bym odpisal, ale niestety nic nie wiem.
3)W klubie moze i jest 160 czlonkow, ale nie wiem czy zauwazyles, ze na forum czynnie sie udziela moze 10-ciu....
4)Jak bede znal odpowiedz na Twoje pytanie na pewno chetnie odpowiem. Ale jak nie znam to co mam pisac ? Ze sory, ale nie wiem ?
Szkoda zbednych slow.

Tak wiec proponuje pokojowo zakonczyc te gadke. I nie czepiaj sie bez sensu innych bo to gowno warta robota. Skoro Volki chce miec czarne szyby, grill s4 i cos tam jeszcze to jego sprawa. Ty wolisz np. Jet Tronica.
To tak jakby wysmiewac kogos z uwagi na inny sluchany rodzaj muzyki niz my.

Aha, proponuje Ci udac sie na glowne forum <a href="http://forum.tuning.info.pl" target="_blank" target="_new">http://forum.tuning.info.pl</a>

Tam masz kilku specow np. Menda, Fazzy....
Oni powinni znac odpowiedzi na Twoje zagadnienie, bo z tego co wiem to ostro siedza w tuningu silnikow.

No i na koniec: wiecej luzu w zyciu, a pozyjesz dluzej :uśmiech:

Tytuł:
PostNapisane: 27.wrz.2001 08:04:00 
Użytkownik

No brawo marchewka takie dwie odpowiedzi :uśmiech: :uśmiech:
Powinieneś zostać klubowym psychologiem :grin: :grin: :grin:
Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 27.wrz.2001 10:31:00 
Użytkownik

Ok, chetnie popiastuje te fuche :uśmiech: :uśmiech: :uśmiech:

Tytuł:
PostNapisane: 27.wrz.2001 13:07:00 
Użytkownik

no dobra sorry chlopaki ponioslo mnie obiecuje to sie wiecej nie powtorzy :placz:
ale kupilem to cos i nie chce jezdzic narazie a odnosnie kasy to zakompeksieni sa chyba co poniektorzy w woli scislosci to nie pierwszy samochod ktory obecnie posiadam i mamusia nie daje mi kasy na benzynke a jesli chcecie urzadzic sobie zawody nocne w jakims miescie to jestem otwarty na propozycje tylko powazne propozycje :grin:

Tytuł:
PostNapisane: 27.wrz.2001 13:15:00 
Użytkownik

dobra mysle ze temat jest zakonczony!!

Tytuł:
PostNapisane: 27.wrz.2001 17:20:00 
Użytkownik

voj2s
k**** jedyno madry tutaj
ma racje dupki
TYLKO BYSCIE NAKLEJKI NAKLEJALI I MYSLA ZE SA SZYBSI
jeszcze cd sobie powiescie na lusterkach i w ogole odlot.
wieski
wszystkie dupki tutaj tak samo jak KOMPRASS pedal, maja stare wraki a maza im sie cuda
pedaly!!! do roboty bo wam kasa potrzebna
a te dziwki co polecialy na audi to i tak syfa maja

Tytuł:
PostNapisane: 27.wrz.2001 18:04:00 
Użytkownik

juz dobrze dobrze pedryl nemusisz sie tak unosic :uśmiech:
damy ci laske do zrobienia damy :uśmiech:
bedziesz mogl ssac kazdego kutasa w klubie ile zechcesz :uśmiech:
prosze nieobrazaj sie tak i nieunos ,ze tyle spermy sie zmarnowalo a ty niedostales swojego ulubionego pozywienia :uśmiech:

ok ok obiecuje tez ,ze zesram sie na lekkozolto - brazowo zebys mial czym nakarmic swoja mamusie w chlewie bo pewnikiem jest juz glodna a ruchac jej ci sie juz niechce :uśmiech:

a a jak masz cokolwiek odpisywac do daj sobie spokoj :uśmiech: mozemy sie spotkac (po raz kolejny to proponuje ) i skonczy sie ta nedzna dyskusyjka takim cwelikiem jak ty :uśmiech:
tylko.... chyba jednak odwagi brak wiec bluzgasz i bluzgasz ........... to jak z tym spotkaniem ? palojadzie ?

jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 27.wrz.2001 20:18:00 
Użytkownik

Nie wiem jakie sa mozliwosci konfiguracji tego forum, ale pedala mozna zablokowac nawet jak ma dynamiczne IP.
Pedrom (pedryl) ty zajebscie bogaty cwelu, jestes tak bogaty, ze az k**** przez modem sie musisz laczyc ?? :uśmiech: :uśmiech:
I pewnie jeszcze przez Net Zero bo tam jest 30 godzin na miesiac za darmo ??
Zarabiasz k**** sto dolcow na godzine i na darmowym necie jedziesz ?? Wstydzilbys sie cwelu !
Nie stac cie na jakies konkretne 1/2 mbit/s albo chociac kabel/dsl ??
Przeciez w Usa to jest tanie jak barszcz !
No, ale zapomnialem, ty nie mozesz miec takich lacz, bo jeszcze placisz raty za basen co masz w przedpokoju. Ale chyba basen taki do srania jak sie daje polamanym na szpitalnych lozkach :lol:
Juz mnie twoja ch** warta gadka niezle wqrwia i powiem ci tak: jestes tylko mocny w gebie. Myle sie ?? Udowodnij !

Tytuł:
PostNapisane: 27.wrz.2001 20:51:00 
sorry chłopaki ale naprawdę mi wstyd że jestem taką ciotą , lubie obciągać kutasy i to wszystko a to że przy tym można trochę zarobic i kupiłem sobie mesia to inna zaleta mojego zawodu . koprass naprawde nie gniewaj się na mnie , no wiesz sperma mi do mózgu uderzyła . Wiec co zgoda!! :oops: :wow:

Tytuł:
PostNapisane: 27.wrz.2001 20:54:00 
Użytkownik

:lol: Swoją drogą Alf odważny jesteś! Tak proponować mu, że może Ci lachę ściągnąć! A jak Cię namierzy, zapuka do twoich drzwi i będzie się domagał tego co obiecałeś to ile gum zastosujesz, żeby nie załapać od niego syfa nad syfy lub choćby tego głupiego pierdolenia! Nie wiem czemu te dwa cwele pedryl i vojtusia nie spykną się i nie stworzą pary! Są siebie warci!

Tytuł:
PostNapisane: 27.wrz.2001 20:55:00 
Użytkownik

:lol: Swoją drogą Alf odważny jesteś! Tak proponować mu, że może Ci lachę ściągnąć! A jak Cię namierzy, zapuka do twoich drzwi i będzie się domagał tego co obiecałeś to ile gum zastosujesz, żeby nie załapać od niego syfa nad syfy lub choćby tego głupiego pierdolenia! Nie wiem czemu te dwa cwele pedryl i vojtusia nie spykną się i nie stworzą pary! Są siebie warci!

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1