.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 29.lis.2024 12:32:33

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29.paź.2001 10:43:00 
Użytkownik

Nie dość, że dołożyłem już w ch** kasy to dwa tygodnie temu wyjebali mi dwa zamki i tylną szybę(mózgi chcieli przez nią wyciągnąć skrzynie basową, która zajmuje 3/4 bagażnika) i okazało się całkiem przy okazji, że mój samochód jest przekoszony na przedniej belce i trzeba go wyciągać na ramie! Kolejne parę stów w plecy!
Mam jeszcze problem z hamulcami:
Przy hamowaniu od 100 do 70 czuję bardzo silne bicie na kierownicy! Tarcze są nowe i proste, klocki nowe, zaciski raczej ok, zawieszenie sztywniutkie zrobione dopiero co, koła odpadają jeździłem na innych idealnych, k**** może od tego przekoszenia? Możliwe to? Bo już ch** mnie strzela!

Tytuł:
PostNapisane: 29.paź.2001 11:04:00 
Użytkownik

Moj strszy mial to samo w 100 tak napierd...ze rece spadaly z kierownicy,klocki nowe i tarczy tez nikt nie wiedzial,dopiero jakis magik cos tam w zawieszeniu sprawdzal i wymienil wachacz i jest ok.
Sprawdz jeszcze drazki czy sa dobrze przykrecone do maglownicy

Tytuł:
PostNapisane: 29.paź.2001 12:39:00 
Użytkownik

Moim zdaniem:
1. przegrzane tarcze( jakieś super hamowanko)
2.zwichrowane tarcze( wjazd na gorących tarczach w wode)
3 trafiony wahacz(e)
4 maglownica lub końcówki
5 rozchodzące sie nadwozie na skutek burzliwej przeszłości( miałem to w Oplu)
W Oplu też wyciągąłem nadwozie ( czyt. naprawiałem po blacharzu) i z doświadzczenia Ci powiem że w 3 przypadkach na 2 po krótszym lub dłuższym czasie ( u mnie pół roku) wraca do poprzedniego stanu i znowu jest przekoszone (zmęczenie materiału). Co innego jak auto jest młode, wtedy taka operacja ma sens, a tak tylko wywalisz kase. Swoją drogą to rzadko sie już spotyka ludzi którzy przed kupnem używanej bryczki sprowadzonej z zagranicy, nie pojada na geometrie komputerową. .... :psychol:

Tytuł:
PostNapisane: 29.paź.2001 19:10:00 
Użytkownik

ja mialem to samo tylko ze od 100 do 90 km/h. przestalo po zmianie opon ale nie calkiem.

Tytuł:
PostNapisane: 29.paź.2001 21:08:00 
Użytkownik

Eł no przecież piszę, że tarcze są proste(nówki funkiel sprawdzane przyrządem!), po za tym o jakiej geometrii mówisz? Końcówki drążków nówki, wszystkie gumki nowe, amory nowe, k**** wszycho nowe i ch**!

Tytuł:
PostNapisane: 29.paź.2001 21:13:00 
Użytkownik

Qrwa Koprass ja zdupikowałem wartość samochodu wstawiając zajebiste radijko i tak ch** mi z tego ,tylko zazajebiście mi sie jeźdxci
soorki za błedy ale sie najeba łem

Tytuł:
PostNapisane: 29.paź.2001 21:14:00 
Użytkownik

A tak wogóle to ja jestem niezły luzak i kupiłem furę bo mi się podobała wizualnie! Jak bym jeździł na geometrie i ramy do blacharza to bym jeszcze auta nie kupił takie są w polsce wynalazki popierdolone! Zresztą wszycho można poprawić! k**** jeżdzą auta po 30 lat i się toczą to co moje się nie potoczy. A jak zastrajkuje to znowu mi ukradną jak dwa poprzednie! Jebani złodzieje nie!

Tytuł:
PostNapisane: 29.paź.2001 21:15:00 
Użytkownik

I ch** kup sobie b-2
a tak pozamtym jak z moimi filmami?

Tytuł:
PostNapisane: 29.paź.2001 21:17:00 
Użytkownik

k**** Zielu podjedź kiedyś po te filmy taxi! A tak wogóle to nie mogłeś się teraz najebać bo ty zawsze jesteś najebany nie? Pozdrawiam!!!!! ŁÓDŹ RULES

Tytuł:
PostNapisane: 30.paź.2001 13:19:00 
Użytkownik

Zielu jaki masz sprzęt że przewyższa wartość fury ????
Widziałem w zeszłym tygodniu albo dłużej czerwoną audi z naklejkami klubowymi. Odjeżdzała spot TESCO. To ty ?? Obok jakaś dupa. Miałem zamrugać światłami i cie zatrzymać ale nie byłem pewny czy to ty.
Pozdro... :psychol:

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1