.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 29.lis.2024 12:50:33

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 14 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2001 07:03:00 
Powiem wam tak ze Audi to szajs!!!!!!!
Czytam gazete a tam jest napisane ze iles tam tysiecy tego gownainego modelu wycofuja bo uklad quattro sie posypal i to w nowych modelach

hheehhehehehehehehhehe

Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2001 07:12:00 
Użytkownik

A co mnie to kretynie obchodzi ??
Na (nie)szczescie nie stac mnie na nowe Audi tym bardzi na Quattro i jezdze uzywanym z napedem na przod :uśmiech:
I jest zajebiscie :uśmiech: :uśmiech:

Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2001 08:14:00 
Użytkownik

8-) No i ch**! Ja mam stare audi quattro i jakoś nie chce się rozlecieć mimo ostrych katów! A jeżeli się pomylili to oczywiście wymienią wszystko za darmo, mało to grzecznie przeproszą i przynajmniej przyznają się do błędu! k**** gdyby deawoo miało się przyznać do swoich błędów to musiałoby wymienić wszystkie pojazdy na inną markę!

Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2001 09:34:00 
Witam!
Jak można twierdzić, że coś jest szajsem skoro (tak jak mówił mój Przedmówca) firma przyznaje się do tego i wymienia wszystko na swój koszt. Można by to zakamuflować tylko taka marka jak Audi nie potrzebuje robić takich świństw. Mercedes klasy- A również nie przechodził testu "łosia" i co? Markę Mercedes też nazwiesz szajsem?! Jeżeli tak to powiedź, które auto dla Ciebie jest niezawodne i w którym aucie uniknięto wad fabrycznych? W Mercedesech (zdaje sie klasy E)klapy się same otwierały przy znacznych prędkościach. Była to poważna wada bo nie życzę nikomu otwarcia klapy w czasie jazdy! Firma przeprosiła i wymieniła całą partię zamków w mercedesie, gdzie występowała ta wada. Tak więc myślę, że krytykowanie jakiegoś modelu za wadę, która zostanie wymieniona jest co najmniej dziwne! Audi ma tyle zalet, że ludzie właśnie mogą się przyczepiać o takie gówna jak to, że siedzi się w nim za wysoko czy za nisko! Do tego niektóre inne marki to cała porażka konstrukcyjna, a napęd quatrro jest i tak uważany za najlepszy!
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2001 09:38:00 
Nie zauważyłem wcześniej Twojej lokalizacji Public Enemy! Widzę, że tam skąd pochodzisz (Binladeny) Audi to szajs! Nie dziwię się, tam jeździ się na osiołkach i wlatuje samolotami do mieszkań. Z drugiej strony jaka to ekonomiczna jazda gdy Twój pojazd je siano i ma napęd na cztery...nogi! Tam się nic nie posypie!
Pozdarwiam fanów Audi!

Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2001 10:42:00 
Użytkownik

:oops: OLAĆ GO!:oops:
-----------------
Pozdrawiam.
LeoLepsi@Audi80.2.6

<font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: LeoLepsi dnia 2001-11-06 10:43 ]</font>

Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2001 11:07:00 
Użytkownik

8-) Naped quattro jest to zajebiste rozwiazanie napędu 4x4! Jedno z lepszych na świecie! Mocny motor i quattro to niezapomniane przeżycia!

Tytuł:
PostNapisane: 06.lis.2001 12:21:00 
Użytkownik

skad ta ksywka Public Enemy mysle ze bardziej pasuje ci Public obciagacz!! :lol: !!..

Tytuł:
PostNapisane: 07.lis.2001 11:54:00 
Użytkownik

No i czemu go rzescie tak zrugali...???
chlopak tylko prawde powiedzial ze przeczytal jak to sie napedy sypia w niemieckim cudzie techniki a wy z takimi slowami.....!

Tytuł:
PostNapisane: 07.lis.2001 12:55:00 
Użytkownik

8-) To na ch** czyta takie pojebane artykuły! A wogóle gdzie to było napisane, bo ja kiedyś czytałem, że samochody deawoo są doskonałą propozycją dla młodych kierowców! Pierdoły piszą jak nie zobaczę to nie uwierzę!

Tytuł:
PostNapisane: 07.lis.2001 13:59:00 
Użytkownik

ciekawe jak bys zareagowal jak post na forum hondy zaczal od slow
Powiem wam tak ze Honda to szajs!!!!!!!
a teraz sam odpowiedz sobie na pytanie...
mozna sie o cos zapytac i mozna stworzyc zdanie obrazliwe a to bylo to drugie!!! :cool:

Tytuł:
PostNapisane: 07.lis.2001 14:56:00 
Użytkownik

Hondy.....????
A co ma tu do rzeczy Honda :jezyk:PP

No - w zasadzie masz racje!
Niektozy mogli by sie obrazic ale uwazam ze jesli ktos sie za takie rzeczy obraza jest co najmniej niepowazny...

Tytuł:
PostNapisane: 07.lis.2001 16:20:00 
Użytkownik

ja nie mowie ze sie obrazilem ale ze zdanie formulowane jest obrazliwie!!! :lol: :-D

Tytuł:
PostNapisane: 07.lis.2001 16:41:00 
Użytkownik

Public enamy czy jak ci tam ...spierdalaj cieciu na drzewo, albo do wariatkowa; tam sie bedziesz mogl posmiac hahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: P.S. wszystko sie ma prawo zepsuc

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 14 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1