.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 29.lis.2024 12:58:33

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15.lis.2001 20:44:00 
Użytkownik

Poranek jak z koszmaru.
Obudził mnie sąsiad przed 8 i powiedział, że ktoś przywalił w moje Quattro. Początkowo trochę olałem, bo mówił coś o stłuczonym kierunkowskazie. Wychodzę sobie na podwórko a tu brak prawej ćwiartki zadniego zderzaka, prawa lampa w pi..u roz...bana i zarysowany błotnik. Chyba starem we mnie przy..bał. Pytam ochronę co tu się stało, a oni że nikt nic nie widział. Dzwonię po stróżów prawa, a oni żebym się samozaspokajał, bo dopóki im nie podam na złotej tacy numeru rejestracyjnego sprawcy to nie kiwną swoimi zapracowanymi pałami.
Bilans to w/g mojego znajomego kowala 1k PLN w plecy.
Może ktoś z klubu wie skąd w W-wie wziąść tani tylny zderzak do B4 Quattro 1994.

Ale jak mówi poeta wszystko h..., najważniejsze, że strona klubowa znowu działa, bo w październiku pisało mi tylko server unknown.

Pozdrawiam wszystkich

Tytuł:
PostNapisane: 15.lis.2001 20:54:00 
Użytkownik

No to kur.. naprawde pech,aby dorwac frajer i nozem :zly: :[

Tytuł:
PostNapisane: 16.lis.2001 09:32:00 
Użytkownik

Nie jesteś sam w swojej rozpaczy,
dzisiaj rano przypierdzieliłem w fiata ducato. Koleś zmienił sobie pas jak gnałem na zielone'
Maska, błotnik, lampa w pizdu!
Muszę to powiedzieć; k**** mam dosyć, średnio co dwa miesiące dzwon, nie chcę tych pieniędzy z ubezpieczalni, Ludzie dajcie spokój mojemu autku,:placz:
A przynajmniej mogłem się wyładować, facecik dostał w nos za trzaskanie drzwiami od mojego b3.
Przyjechali niebiescy to nie był już taki chojrak, usłyszał soczystę spierdalaj w kwesti załatwienia sprawy polubownie' i 400 plnów nagrody za spowodowanie kolizji.
Lester

<font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: LESTER dnia 2001-11-16 09:32 ]</font>

Tytuł:
PostNapisane: 16.lis.2001 10:49:00 
Użytkownik

dobrze tak ch** trzeba bylo go jeszcze w jakja zaprasowac( kopnac znaczy) ... tezy taki dotykal ukochanej audiczki ... u mnie juz czekal by na paly w bagazniku!!!!! :-D

Tytuł:
PostNapisane: 16.lis.2001 11:14:00 
Użytkownik

TEŻ O tym myślałem, razem z butlą LPG fajnie by wyglądał :zakrecony:
Pozdrawiam
Lester

Tytuł:
PostNapisane: 16.lis.2001 14:22:00 
Użytkownik

Kolejne wyrazy ubolewania :-( .To dlatego nie spotkalem cie pod Jumbo.Kaczor kupil nowe auto.Pokazywal mi zdjecia.MkIII 1.8 z lampami ala MkIV i na 16".Autko wygladalo super.Pisze "wygladalo" bo zdjecia byly sprzed dzwonu....oczywiscie kaczor go nie popsul lecz kupil po przygodzie od znajomego i bedzie nad nim pracowal.Jeszcze raz wspolczuje dzwonu.

<font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: bilo dnia 2001-11-16 14:29 ]</font>

Tytuł:
PostNapisane: 16.lis.2001 18:20:00 
Użytkownik

<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Cytat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
Nie jesteś sam w swojej rozpaczy,
dzisiaj rano przypierdzieliłem w fiata ducato.
A przynajmniej mogłem się wyładować, facecik dostał w nos
[/quote]

Miałeś przynajmniej podwójną satysfakcję, a ja straciłem wczoraj pół dnia we Warcie, a w nocy rozklejałem ogłoszenia w stylu ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, jak se przeczyta to się obśmieje.

<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Cytat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
k**** mam dosyć, średnio co dwa miesiące dzwon, nie chcę tych pieniędzy z ubezpieczalni, Ludzie dajcie spokój mojemu autku
[/quote]

Mam to samo, jak jescze jeździłem ścierką to mój kowal mówił mi, że to czerwony kolor tak wszystkich pierdolców do mnie przyciąga. Szcytem było jak gościu przywalił mi cofając w mój przód bo się w krótszej kolejce do świateł chciał ustawić.
Ścierkę sprzedałem trzy lata temu z siódmym wcieleniem zderzaka. Audi chociaż czarne potrzebuje właśnie trzeciej kopii.
Tak się zastanawiam, czy nie kupić tylko lampy, bo idzie zima i stawiam koziki przeciw czołgom, że do wiosny ktoś mi w dupie znowu zaparkuje. Z drugiej strony jak spojrzę na wraka to mnie krew zalewa, więc chyba dla zdrowia psychicznego odbiorę co moje z Warty (powinno wystarczyć żeby się porządnie upić)
P.S. We wrześniu była mowa o Warszawskim oddziale klubu, skończyło się tylko na słowach.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1