wiec tak - zeby nie bylo juz dalej niejasnosci:
temat ten mnie nie boli ale zasmiecal forum tuningowe wiec pierwotnie przenioslem go na forum klubowe na dole - zrobilem to co zawsze robie z topicami ktore znalazly sie w miejscu gdzie byc niepowinny. niestety wrocil on znow na tuningowe wiec go zamknalem

. widze ze jednak zamkniety on byc nie moze

wiec znalazl sie on tutaj (thx mq chyba

).
moje wtracanie sie do topicu waszych spotow bylo wyrazem (wyrezam

) sympatii do warszawiakow (czesc z Was mialem okazje poznac na zlotach w bydzi) oraz zazdrosci ze w stolycy "cos" sie dzieje - zapoczatkowaliscie ere spotow regionalnych

- teraz lubelacy i wroclawiacy podlapali temat
uszczypliwosc wynikala z tego ze na smiesznosc naraziliscie sie sami (polecam lekture waszych spotow od poczatku - 100% na temat prawda mq

) tylko chyba nie zdajecie sobie sami z tego sprawy (no nie wuja?

)
po akcji z kasowaniem moich (i nie tylko) postow w tym watku dalem juz sobie siana z udzielaniem sie tam natomiast zrezac podpisa lubie (o czym wiadomo nie od dzis) - zdaje sobie sprawe ze jest on kasliwy ale tez zawiera dosc duza doze humoru (ale widze ze nie wg wszystkich niestety)
jesli ktos nie czai mojego poczucia humoru to trudno ale jesli kogos tak bardzo tym urazam (urezam

) to przepraszam - wystarczylo dac mi znac na priva/gg/emila a bez problemow zrezalbym podpisa ktory nie obraza niczyich uczuc "patriotycznych"

.
nikt mi takiego faktu nie sygnalizowal poza podpisami ktore ripostowaly podpisy moje i szostiego.
bezposredni atak na rezaczy jako odwet uwazam za smieszny i zlosliwy (podobnie jak moje "ataki" na "spotowanie") ale takie poczucie humoru jest mi obce czyli reasumujac - ZgRzEwA MnIe To
eomaciu - pamietasz w bydzi co ci mowilem (wtedy jak polewales wodke: sobie pol kieliszka - mi calego

)???
pozdrawiam i
keep on spoting&smiling&posting