.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 17:23:48

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18.sty.2002 21:13:00 
Użytkownik

sprzedam cygaro 2.3 NF z 88 roku cena wywolawcza 7 tys PLN szczegoly : pytajcie :uśmiech:

Tytuł:
PostNapisane: 22.sty.2002 09:25:00 
Użytkownik

Quattro?,

Lester

Tytuł:
PostNapisane: 22.sty.2002 09:48:00 
Użytkownik

Powiedz jaki przpieg stan ogólny, kolorek, a najlepiej zamieść pare zdjęć.

Tytuł:
PostNapisane: 22.sty.2002 12:06:00 
Użytkownik

no cena jest rzeczywiscie niska ... potrzeba jednak podstawowe dane na temat samochodu i co sie sypie(raczej napewno trzeba bedzie odrazu pare pierdol wymienic)...

Tytuł:
PostNapisane: 23.sty.2002 13:01:00 
Użytkownik

przede wszystkim to jest taksowka z niemiec , ma nowe amorki SACHSa , ma nowe tarcze i kocki SACHSa , przeguby wymienialem niedawno wszystkie 4 (zewnetrzne i wewnetrzne) silnik ma zrobiona glowice ( przebieg okolo 370 tys Kkm z tego moje to jakies 230 - 240 tys ) jedyne co trzeba zrobic to ... zlikwidowac rdze na przednich slupkach przy szybie ( trzeba wyciagnac szybe , a szyba jest peknieta no i nie pierwszej mlodosci , wiec tesh ja trzebaby wymienic ) oczywiscie pompa wspomagania cieknie ... co prawda tylko zaworki ale to moze uda mi sie jeszcze zrobic ( zaworek z uszczelka w ASO 10 PLN ) poza tym bylo wymieniane sprzeglo i docisk wiec na tym na pewno jeszcze da sie pojezdzic , ma hak holowniczy no i ma gaz gazu pali na miescie przy spokojnej jezdzie okolo 13 litrow a maxymalnie 16 na trasie udalo mi sie zejsc ze spalaniem do 9,5 litra instalacja gazowa byla montowana przeze mnie troche ponad 2 lata temu ... no i dorzucam jeszcze komplet alusow ( w tej chwili jest na zimowkach i felach stalowych)

Tytuł:
PostNapisane: 23.sty.2002 13:05:00 
Użytkownik

a to fotki
http://www.jge.prv.pl/images/myA100_88.jpg
http://www.jge.prv.pl/images/myA100_88_2.jpg
http://www.jge.prv.pl/images/myA100_88_3.jpg

Tytuł:
PostNapisane: 23.sty.2002 16:23:00 
Użytkownik

calkiem ladnie sie prezentuje :)2 :)2 :)2

Obrazek
jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 24.sty.2002 11:39:00 
Użytkownik

Hansik, mój znajomy jest zainteresowany kupnem, czy auto w wewnątrz jest w miarę zadbane i jaką masz przednią konsolę? wypukła nad kierownicą czy łagodnie zchodzi do prawego słupka?
Jak osiągi? Auto fruwa?
Jakie zużycie wtrysków, rozumiem że śmigasz na Lpg więc wtryski mogą być zapieczone, i osiągi słabsze na Pb.
I podstawowa sprawa, w jakim stopniu auto było walone i w jakim stylu było naprawione, rdza na słupkach nie zapowiada nic dobrego :)9
Moje B3 ma 14 lat ale rdzy na nim nie znajdziesz, blacha lepsza niż na rocznym Daewo!
Ilu litrową butlę Lpg wozisz w bagażniku?
Czy na wymienione podzespoły masz rachunki?
I jeszcze jedno;
Quattro?

Pozdrawiam
Lester

Tytuł:
PostNapisane: 24.sty.2002 17:23:00 
Użytkownik

wiec tak :
deska z przodu jush jest nowa ... ma zegary dodatkowe ale cisnienie oleju i temperatura nie dziala bo nie ma czujnikow w silniku , jedynie dziala woltomierz. tapicerka jest w stanie idealnym ( wlasnie schnie w garazu po praniu chemicznym ) jedynie fotel kierowcy ma uszkodzony boczek na siedzisku ( od wsziadania) bo siedzenia sa lekko kubelkowe . jak byl walony ? tego nie wie nikt , ale podejzewam ze musial dachowac jezeli rdza pojawila sie na slupkach ... moja zasluga to niestety krotko po tym jak go kupilem mialem stluczke ( z tad na jednym zdieciu pomaranczowe , a na drugim biale kierunkowskazy) i z racji tego ze nie mialem jeszcze doswiadczenia i pieniedzy zeby solidnie naprawic samochod wiec oddalem go do pierwszego lepszego blacharza ktory zalatwil sparawe bezgotowkowo z ubezpieczalnia .... no i efekt jest taki ze wszystkie blachy ktore on wymienil rdzewieja czyli maska i obydwa blotniki .... poza tym jak bym mial jush wnikac w szczegoly ( ...chyba sie go w ten sposob nie pozbede :uśmiech: ) to ma zbite lusterko kierowcy ( nie zmiecilem zie w jednej z bramek ograniczajacych szerokosc pojazdow i przydzwonilem lusterkiem ) urwane mocowanie zderzaka przedniego ( wycedzilem w kuropatwe przy 140 km/h ) no i pas dolny pod zderzakiem jest troche zgiety ( najechalem na kolo od ciezarowki ... miske olejowa wymienilem bo byla jush tak pogieta ze wchodzilo do niej 1 litr oleju mniej niz powinno :uśmiech: ) no i brakuje plastikowego prawego pasa mocowanego do pasa dolnego ( kolo od ciezarowki ) wtryski sa sprawne , ladnie rozpylaja benzyne ale ..... padl aparat wtryskowy , wymienilem go ale niestety zalozylem niedokladnie taki jak byl i przez to nierowno chodzi , zawiesza sie silnik krokowy wolnych obrotow. co do niesprawnosci to chyba wszystko ... osiagi : predkosc maxymala jaka osiagnalem to wedlug licznika 215 km/h na benzynie na gazie 205 km/h , obecnie moze miec czasami gorsze przyspieszenie przez to ze ten aparat wtryskowy nie jest idealnie taki jak powinien , poza tym silnik jest w idealnym stanie ( nie chce opisywac co wymienialem .... wole powiedziec jak jush bede konkretnie sprzedawal ) butla w bagazniku jest walcowa 60 litrow , wchodzi na polke za siedzeniem no i nie jest to quattro , a na czesci nie mam rachunkow ale na wiekszosc mam gwarancje .... ale to jest taka gwarancja ze jak ja z tym pojde to zalatwie bo tam gdzie kupuje to jush mnie znaja z tego ze jako jeden z niewielu , albo jako jedyny kupuje u nich zawsze najdrozsze i oryginalne czesci ....ostatnio nawet zaczalem kupowac w ASO :uśmiech:

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1