.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 17:51:30

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 01.lut.2002 01:41:00 
Użytkownik

Szukam tanio papierów na silnik 2.2, rocznik może być archaiczny! Może ktoś pomoże?
:)25

Tytuł:
PostNapisane: 01.lut.2002 15:56:00 
Użytkownik

TU mnie juz po prostu rozlozyles na lopatki "WASKI" :)11 :)11 :)11

moze jeszcze zadaj na forum pytanie o to czy ktos chce kupic 1/2 kg amfetaminy za okazyjna cene lub jeszcze lepiej jakby chcial ja wymienic na 2kg marihuany.
kto po takim pytaniu na forum moze chciec ci sprzedac cokolwiek ? chyba ze szukasz legalnych papierow:) ale jak myslisz - ktos moze posiadac "legalne papiery" bez silnika ?

a na 1000% smerfy spermojady raz na jakis czas czytaja to forum :uśmiech:

<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: ALF dnia 2002-02-01 16:14 ]</font>

Tytuł:
PostNapisane: 02.lut.2002 13:25:00 
Użytkownik

hejka nasz racje ALF tak apropos poszukuje numeru do Tomali (czesci)!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 02.lut.2002 21:56:00 
Użytkownik

Dzięki za pomoc!
1.Nie wymagam, żeby ktoś napisał:
Mam trzy sterty lewych papierów. Podjedź na ulicę **** w mieście ****. Mam na nazwisko ****!
Wystarczy krótki liścik na maila!
2.A jakich papierów mam szukać jak nie legalnych? Zmyślonych? Taką umowę mogę sobie sam napisać, ale nie o to tu chodzi!
3.A czy ktoś może mieć papiery bez silnika? Wystarczy, że handluje częściami i ma nędzny blok silnika z dokumentacją.
Już sobię poradziłem dzięki Giełdzie Dolnośląskiej, którą kupiłem dzisiaj przejeżdzając przez Wrocław(fajne macie jezdnie, coraz fajniejsze)
Co do ekscytacji czytaniem przez policję forum tuningowych i klubowych to myślę, że jest lekko przesadzona. No i szczególnie interesuję policję to, że chcę sobie kupić silnik czy papiery za 100 czy 200zł! Wręcz właśnie angażują grupę specjalną by mnie aresztować! :)20

Tytuł:
PostNapisane: 03.lut.2002 01:36:00 
Użytkownik

Moim zdaniem jakby miski chcieli szukac kolesi od lewych papierow to w pierwszej kolejnosci zainteresowaliby sie ogloszeniami w stylu "wszystkie powypadkowe skupujemy"...

Tytuł:
PostNapisane: 03.lut.2002 09:30:00 
Użytkownik

Wyluzujcie z tymi miskami.
Oni maja inne sprawy na glowie, zeby takie cos lapac :)20 :)20
Popatrzcie na auto-gielde dolnoslaska, jest tam:

-pirackie plyty muzyczne
-pirackie gry
-pirackie oprogramowanie
-full aut "lewych" z przebitymi numerami, po kradziezy, itp.
-pirackie, samo-uczace sie karty do odbioru wizja tv i cyfra+
-od zajebania rzeczy z przemytu, bez papierow
-full kradzionych telefonow komorkowych, kart zasilajacych, zestawow simplus, pop, itd.
-oferty sciagania haraczy (ja pierdole !!)

i pare innych ciekawostek !

I co z tego ? Ktos sie tym k**** zainteresowal ? Co robi policja ? W ch** wali. Albo na lapowie siedzi. Jak moze taka gazete k**** czytac okolo miliona ludzi (ona jest zajebiscie popularna i gdzie tyle osob ja czyta) z calego wojewodztwa i olicja wogole tyam nie ingeruje ? Wystarczyloby ja kupic i obdzwonic te wszystkie "okazje". Mieliby masowa lapanke kryminalistow. A tak ch** ich to obchodzi. Wiec co dopiero takie forum. Tu mozna nasrac nawet i nikt sie zwroci uwagi. Popieram Koprassa, ja sie zaraz spytam, czy ktos nie ma spylic ziola, bo bym sie wyluzowal chetnie :uśmiech: :uśmiech:

Tytuł:
PostNapisane: 03.lut.2002 09:37:00 
Użytkownik

Dzięki marchewka! Tekst masz pierwszorzędny, a to zioło możemy pyknąć z wspólnej fali! Giełda Dolnośląska to rzeczywiście niezłe jaja, szczególnie ogłoszenie w dziale szukam pracy: "Podejmę pracę przy odzyskiwaniu długów! Skuteczny! Szybko"

Tytuł:
PostNapisane: 03.lut.2002 10:11:00 
Użytkownik

Zgadzam się z wami że nikt nie zareaguje na tego typu ogłoszenia. Jednak jest inne niebezpieczeństwo. Pisałem to w poście gdzie ktoś szuka ETKI. Odczułem to na własnej skórze. Szukałem kidyś usilnie jakiegos programu, znalazłem go jedynie u kolesia handlującego przez internet. Po ok 2 latach od zakupu kolesia zgarneli. Z poczty wzieli wszystkie adresy pod które wysylal programy i tak znalazlem sie na lawie oskarzonych jako PASER !!!!! Za to ze kupilem 6 plyt za 120 zł. Musialem sie ratowac adwokatem za 1200 zl. Dostalem 100 zl grzywny i przez rok nie mogę popełnic zadnej zbrodni to zapomną.
Dlatego pisalem aby uważać przy zakupach przez internet.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1