Uuuf...dzisiaj foto session
Bryczka jezdzi naprawde dobrze, wyprzedzanko to czysta przyjemnosc...jak dla mnie moc jest wystarczajaca do dobrej zabawy i wygodnej jazdy uhahaha....niestety te piekne kola sa tak duze, ze jazda Niunia w Wawie staje sie troche trudna...zwlaszcza na koleinach. Strasznie bym nie chcial, ale cos mi mowi, ze bede je musial zamienic na troszke wezsze zeby autko podnioslo sie do gory....zwlaszcza ze mam problem z wjazdem do domq...cudowne tlumiczki zamiast katow sa o jakis 1 cm za nisko...przycieraja o zamykanie bramy ;( Ale felgi sa takie ladne, ze dam sobie jeszcze troche czasu na przyzwyczajenie
Co do napedu...po przesiadce z oski...naprawde fajowo...w zakretach, przy ruszaniu tez milo...mysle, ze musze poczekac na sezon quattrowy zeby to docenic w pelni
Wezme bosha i zetne to zamykanie juz dzisiaj !!!
Autko jest naprawde miodzio i tez chcialbym pogratulowac Czarkowi tak pieknej Niuni....Bilu wybacz ze qpilem juz zrezana.....mimo tego pomyslow co do rezania nigdy nie brakuje wiec bez obaw hehe
Koszulki z siedzen zostaly usuniete przez Krawata na stacji we wrocku....dzisiaj pojade wyprac tapicere
Poki co nie palowalem zbytnio z powodu problemikow z olejem. Powstrzymam sie dopoki nie rozwiaze problemu bo szkoda serduszka Niuni

Przy okazji gdybyscie mieli jakies sugestie odnosnie wciagania oleju w AAH to bardzo bym prosil gdyz w poniedzialek bedzie warsztaciq
Jak tylko sie wyspie i ochlone takie oto rezanie bedzie sie odbywalo:
xeniaki z mojej poczciwej NiuniABT
Grillek oryginalny z kolkami ale calkiem czarny - tak mysle ten jest troche zbyt siatexowy
Byc moze zegarki dodatkowe...chociaz szkoda jest wywalac ladna drewniana popielniczke i duza poleczke....poza tym mam czarny tunel i zegary wiec bede je musial pomalowac ladnie - jak myslicie? Zakladac?
Co do znaczka S2 to skoro Ataman moze miec S6 to ja moge miec S2 hehehe A tak powaznie to sie zastanawiam. Z jednej strony znaczeq fajny - z drugiej to nie jest S2, natomiast taki znaczek moze sciagnac kolegow pragnacych pojezdzic NiuniaAAH bez mojej zgody....
Uuuf zaraz biore szmatke i pstrykam foty
Naprawde baaaaardzo wieeeelkie DZIEKUJU dla Kubazak,Krawaciska oraz Agizak.(mam nadzieje, ze bardzo nie byla zla)...bez nich nie dalbym rady.....zabralem im cala niedziele....mam nadzieje, ze bedzie okazja na jakis rewanz...albo chociaz male chlup