.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 15:37:15

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11.lut.2002 01:14:00 
Użytkownik

Sory za bluzga, ale do k**** nedzy od 4 miesiecy chce kupic sprezyny do kupejki i ch** wielki.
Niezly rym wyszedl, ale to k**** szczeraz prawda. Czy ja k**** mam jakiegos pecha, czy fatum na mnie siadlo ?

Pierw zamowilem w sklepie na tuing.pl.
Juz mialem odebrac paczke a tu ch**, e-mail, ze nie ma takich sprezyn bo coupe ma fabryczne obnizenie. Co oni pierdola pomyslalem. No ale nic.

Za jakis czas pojechalem do Jacky'ego, gosc mial zalatwic i oddzwonic. Nie lubie jak sie klienta w ch** robi (kupowalem u nich pare rzeczy, wiec nie bylem pierwszym lepszym deklem co przyszedl pytac z niklym zamiarem kupna) czekalem na telefon i sie nie doczekalem, wiec ich rowniez olalem.

Potem nadszedl czas na pewien sklepik z czesciami od Audi. Mogli zalatwic, ale cena mnie przerazila.

Potem nadszedl czas na D&W na Borowskiej. Znowu k**** czekanie, czekanie i ch** wielki.

Potem jeden facet z gieldy. Mial mi przywiezc z Niemiec. Dalem mu 50 zl zaliczki nawet. I uwierzycie, ze k**** juz go na oczy nie zobaczylem ? Jaja jak berety.

Oto moje historie z usilowania zakupu sprezyn. Czy to k**** jakis haszysz z Mozambiku, ze jest nieosiagalny nigdzie ?
Ja juz nie wiem co o tym sadzic i gdzie pytac.

Czy znacie kogos to moze te piepszone sprezyny zalatwic ? Byloby fajnie :)21

Nara !

Tytuł:
PostNapisane: 11.lut.2002 11:55:00 
Użytkownik

marchewka moge ci zalatwic ale musisz k**** w koncu do mnie podjechac. mam kasete, felgi zobaczyc chce i teraz jeszcze sprtezyny moge zalatwic. to kiedy bedziesz. i k**** odbieraj komórke.

Tytuł:
PostNapisane: 11.lut.2002 15:01:00 
Użytkownik

a tomala nie moze zalatwic z tego co wiem to juz zalatwial komus sprezynki-- chyba bakerowi albo koprassowi

Obrazek
jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1