Bullitt, Nie bede sie wypowiadal co do tego czy w PL jest jeszcze ktos kto sie na tym wszystkim wystarczajaco dobrze zna, bo nie wiem. Nikogo takiego nie znam!!!! Powiedzialem Koraszewskiemu ze gadam z takimi ludkami na liscie (nie wiem czy on do konca wie co to jest lista dyskusyjna, ale zaczyna sie troche uczyc internetu
) i ze jest taki kolo z A4 rozwiercona na 2.0l i mocno odbajerowana i on powiedzial, 'a tak tak wiem znam te przerobki i wywalil mi z pamieci jak te przerobki byly robione, wiedzial ze jest na 240PS, i ze mozna bez problemu dojsc do 300PS itd. itd. Mowil co tam sie robi ale ja teraz nie pamietam bo gadalismy o wielu sprawach. Generalnie, nie wstawil bym swojej Audioli na cokolwiek wiecej niz wymiana opon gdzie indziej niz do Koraszewskiego. ALe ja pewnie jestem troche przewrazliwiony po doswiadczeniach u Wajdemajera i w Sobkolu!!!
ja mieszkam w wawie, jestesmy umowieni na jutro z OZem na oblukanie furek (no moja ma jednao inne kiepawe kolo bo rozwlilem felge i czekam na nowa a koloz Carrera.pl to jakis kretacz i nie moge sie doczekac) ale juz wkrotce bedzie bardzo sliczniutka, nowe felgunie, oponki, znaczki Porsche na kolach, a wczercu prawie 500 kucykow i wskazniczek doladowania Turbo i moze ksenonki (a milo pomyslec)