.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 13:34:24

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15.maja.2002 23:16:44 
Użytkownik

No to może spot w trójkę. Nam z Przemkiem już dwa razy pogoda zepsuła frajdę :bardzozly:

Tytuł:
PostNapisane: 15.maja.2002 23:56:55 
Użytkownik

Bullitt, Nie bede sie wypowiadal co do tego czy w PL jest jeszcze ktos kto sie na tym wszystkim wystarczajaco dobrze zna, bo nie wiem. Nikogo takiego nie znam!!!! Powiedzialem Koraszewskiemu ze gadam z takimi ludkami na liscie (nie wiem czy on do konca wie co to jest lista dyskusyjna, ale zaczyna sie troche uczyc internetu :lol: ) i ze jest taki kolo z A4 rozwiercona na 2.0l i mocno odbajerowana i on powiedzial, 'a tak tak wiem znam te przerobki i wywalil mi z pamieci jak te przerobki byly robione, wiedzial ze jest na 240PS, i ze mozna bez problemu dojsc do 300PS itd. itd. Mowil co tam sie robi ale ja teraz nie pamietam bo gadalismy o wielu sprawach. Generalnie, nie wstawil bym swojej Audioli na cokolwiek wiecej niz wymiana opon gdzie indziej niz do Koraszewskiego. ALe ja pewnie jestem troche przewrazliwiony po doswiadczeniach u Wajdemajera i w Sobkolu!!!

ja mieszkam w wawie, jestesmy umowieni na jutro z OZem na oblukanie furek (no moja ma jednao inne kiepawe kolo bo rozwlilem felge i czekam na nowa a koloz Carrera.pl to jakis kretacz i nie moge sie doczekac) ale juz wkrotce bedzie bardzo sliczniutka, nowe felgunie, oponki, znaczki Porsche na kolach, a wczercu prawie 500 kucykow i wskazniczek doladowania Turbo i moze ksenonki (a milo pomyslec)

Tytuł:
PostNapisane: 16.maja.2002 10:11:22 
Użytkownik

prawdopodobnie skoncze s-ke w tym tygodniu a i tak musze do wawy przyjechac bo niedzwiadek zalatwia mi hamulce i czaje sie na stalowe sprzeglo .. wiec moze wtedy powtorzymy spocik :-D

Tytuł:
PostNapisane: 16.maja.2002 13:46:46 
Użytkownik

[quote="ja mieszkam w wawie, jestesmy umowieni na jutro z OZem na oblukanie furek [/quote]

A o której wam pasi? byle nie wieczorem bo ja wyjeżdżam na łono natury- mi najlepiej pasi koło 14- 16? :D dacie radę?

Tytuł:
PostNapisane: 16.maja.2002 13:58:58 
Użytkownik

A gdzie sie spotykacie i o której, autko BULLITTA juz widziałem i jest super, dajcie znac tez bym sie z wami spotkał.

Tytuł:
PostNapisane: 16.maja.2002 14:01:29 
Użytkownik

Moze Auto Sobecki Tuning na bemowie, Bullitt tam testował swojego potwora, ładna prosta.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1