.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 11:37:33

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: do Bakera (i nie tylko) :)
PostNapisane: 05.maja.2002 12:00:41 
Użytkownik

Lokalizacja: ReZaCzOLeNd ReZaCzUfKa-juz BRYKA wiec bierzcie i ssajcie z niej wszystcy :)p
alochaaa!!!

Baker jak poradziles sobie z mocowaniem zderzaka???
Qpilem taki sam zderzaczek no i jest prawdopodobnie taki sam problem jak u ciebie (mam ladne,obwisle "uszy" po bokach).

no i tera problem znalezc kierunki (biale ofkors) bylem wczoraj na gieldzie ale nie znalazlem a wiem ze jakis ktos sprzedaje ino niewiem gdzie. Kiedys Volki cos wspominal o bialych kierunkach??? Do QPE chyba ino czy to jesio aktualne??? Volki???

aha mam pitanko... Baker, halogeny do tego zderzaka pasuja od B4 czy bardziej od QPE czy tez od 90 (czy wszystkie moze som jednakowe???)

aaaaaaaa....... i jeszcze poszukuje soczewek do mojej moze ktosiek bendzie mial ??? (nagieldzie byl kolo co mial ino jednom sztuke za 450 - fakt ze w zajebistym stanie no ale cuz mi po jednej)

Tytuł:
PostNapisane: 05.maja.2002 14:36:15 
Użytkownik

nie mam juz tych halogenow!!

Tytuł:
PostNapisane: 05.maja.2002 18:39:14 
Użytkownik

Lokalizacja: ReZaCzOLeNd ReZaCzUfKa-juz BRYKA wiec bierzcie i ssajcie z niej wszystcy :)p
............heh tak myslalem ............
...........kto puzno pszychodzi ten sam sobie........................... :bardzozly: :bardzozly: :bardzozly: :placz: :placz: :placz:

Tytuł:
PostNapisane: 05.maja.2002 20:04:06 
Użytkownik

Lokalizacja: Wrocław www.rezacze.prv.pl Niunia: Audi B4 1.9 tdi rezać panowie, rezać...
jesli to taki zderzak jak w poscie z czerwonym cabrio to do B4 pasuje idealnie (nic nie bedzie odstawalo)
trzeba tylko dorabiac mocowanie bo oryginalny zderzak jest inaczej mocowany
no i oslona pod silnikiem tez inaczej jest mocowana
ale u mnie poki co wszystko sie trzyma (i zderzak i oslona)
jak chcesz to dam ci namiary na goscia ktory zakladal u mnie ten zderzak i zrobil to ok (gosc z bielawy - tani i solidny)
jesli hodzi o kierunki i halogeny to sa od modelu RS2 lub porsche 911 (typ 993) lub oczywiscie od cabrio (w cabrio byly montowane tez kierunki i halogeny takie jak np w S2 a to co innego)
generalnie ciezko dostac a cena :0 :0 :0

Tytuł:
PostNapisane: 13.maja.2002 15:14:07 
Użytkownik

witam. oslona pod silnik u mnie zachodzi na zderzak moze na 3 cm. czasami jak jechala z naprzeciwka jakis duzy tir to oslona spadala. tak wiec co pare kilometrow postuj i naprawe mialem.
po powrocie wiertara i dwa wkrety do regipsow i po problemie.

aha, co do mocowania z boku to trzeba zobaczyc jak ja mam to zrobione bo nie wytłumacze ci tego.

Tytuł:
PostNapisane: 13.maja.2002 18:06:51 
Użytkownik

oki dziexy :-P :-P :-P wiem teras bynajmniej ze mooszem uzyc wkrentuf do regipsuf.

a jesli niedam rady zamocowac to chetnie polookam jak masz to zamocowane :zakrecony: :zakrecony: :zakrecony:

posdrufko

Tytuł:
PostNapisane: 20.maja.2002 12:34:14 
Użytkownik

Bilu dzienksy za majla, furka zajebioza !!!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin:

dzie nabyles soczefki????
mosze masz jakis kontakt z kims kto by mugl zalatfic po promocyjnej cenie????

a moje halogensy jakich poczebuje to od S2 coupe itp. s kierunkami nieproblem ale za to s halogenami.............

aha a masz mosze grilla do b4 orginalesa???
tesz bymi siem pszydal a nawet 2 szt. mosze jeden byc troszkie uszkudzony, bo na gieldzie czuby kcom 160 zl. :-? :-? :-?

do zoboaczenia na wroclawskich besdrozach :-P

Tytuł:
PostNapisane: 20.maja.2002 20:27:10 
Użytkownik

Lokalizacja: Wrocław www.rezacze.prv.pl Niunia: Audi B4 1.9 tdi rezać panowie, rezać...
soczewki nabylem u tomali (lewa) i we wrocq na zgodnej (prawa)
co do grilla to mam jedynie z usunietymi kratkami czyli sama ramke

Tytuł:
PostNapisane: 21.maja.2002 11:38:51 
Użytkownik

qrka ja widzialem na gieldzie jednom za 450 zł ale jakas taka niewyrazna pourywane uchwyty cosik popenkane itp.

szukam szukam i nic niewidze.

dzis w autogieldzie kolo ma dosprzedania do 90 soczefki ale to chyba do B3 nawet siem qrka nie mogem dodzwonic....................
.....................cos niedane jest mi miec tych lampqf :-( :-( :-(

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1