.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 11:36:24

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 15 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: No i stało się... siedziałem w RS4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PostNapisane: 23.maja.2002 22:54:24 
Użytkownik

I miał tylko jedną wadę - NIE BYŁ MÓJ :)15

Reszty wrażeń nie da się opisać słowami :-D :-D :-D :-D :-D :-D

nawet żona przekonała się do "avanta" :lol:

Pozostałe auta: audi RS2 i NIESPOTYKANIE zwinne i MOCNE 1.8T przekonały mnie - właściciela TDI - do "benzyniaka" :-D

Szkoda tylko, że tak miłe spotkanko szybciutko się dla mnie skończyło, zawiesił się u mnie immobiliser :oops: .... i zanim go odblokowałem reszta furek pędziła już gdzieś minimum 150km/h... może następnym razem nie odwali takiej kichy i będzie szansa dłużej polukac, pogadać...

ach te audi...

pozdro
pawelo

TDI streetracing

Tytuł:
PostNapisane: 24.maja.2002 00:32:52 
Użytkownik

Szkoda, bo najpierw były wyścigi w miejscu A, potem panowie w garniturach blue zatrzymali kilku z nas do kontroli. Miejsce A jest beznadziejne na takie imprezy. Większość przeniosła się następnie na miejsce B, gdzie odbyło się kilka wyścigów. Mój RS4 podziękował wszystkim. Stosunkowo szybkie było M3, bo dostało tylko kilka długości, a w miejscu A złoiło wszystkich. Ja w miejscu A nie startowałem, bo tam nie ma warunków ZUPEŁNIE.

Tytuł:
PostNapisane: 24.maja.2002 07:07:13 
Użytkownik

OZ napisał(a):
Szkoda, bo najpierw były wyścigi w miejscu A, potem panowie w garniturach blue zatrzymali kilku z nas do kontroli. Miejsce A jest beznadziejne na takie imprezy. Większość przeniosła się następnie na miejsce B, gdzie odbyło się kilka wyścigów. Mój RS4 podziękował wszystkim. Stosunkowo szybkie było M3, bo dostało tylko kilka długości, a w miejscu A złoiło wszystkich. Ja w miejscu A nie startowałem, bo tam nie ma warunków ZUPEŁNIE.

....jakbym słyszał OZa.....

.
.
.
.
.a to ty... 8)

Tytuł:
PostNapisane: 24.maja.2002 10:19:35 
Użytkownik

No tak, OZ wyruchal wszystkich, To M3 Power to zwawa furka, ale Przy RS4 moze tylko pooddychac spalinami OZa.
Zrobilismy maly pomiarek moim Race Technology i co wyszlo, 1g na starcie i cagnie ostro: 0-60km w 2.4s i 0-100km w 5s. Na pomiarze OZ slabo wystartowal i zmiana z 1 na 2 mogla byc lepsza, ale i tak lebem wlilem w fotelik. Przy dobrym starcie (a taki widzielismy w wykonaniu OZa, chyba w wyscigy z TT (oczywiscie TT zlana)) i przy ciut lepszej '1 na 2' to to autko spoko robi 0-100 w 4.3-4.5s.

W miejscu A bylo zabawnie jak 3 autka (TT, M3 i A1.8 rozwiercone na 2.0) poszly ogniem a tu sie po chwili okazalo, ze z naprzeciwka pomyka jakis samochodzik, gosc w tym autku pewnie w gacie sie zesral jak zobaczyl 3 wariatow jadacych na niego z zawrotna predkoscia. No na szczescie obeszlo sie bez dzwonow. Generalnie miejsce A jest do bani bo tzrebe jezdzic pod prad!!!!!!!!!!!!!!!!

Krecilem wlasnie film (a w przyszlym tygodniu sprobuje wrzucic pare filmikow gdzies na neta) a tu nagle jak z kapelusza pojawilo sie 2 niebieskich roslych panow. Zajechali droge takiemu mesiowi wyskoczyli z gabloty i jeden do drugiego mowi tak (slyszlame bo prawie mnie rozjechali swoim autkiem, i myslalem ze mnie tez zatrzymaja :lol: :lol: :lol: , chlopaka z kamera!!)
"ty k**** nie popuszcze od razu 5-stow i punkty i lap wszystkich co wyjezdzaja z parkingu" tylko ze wszyscy wyjechali druga strona :lol: :lol: :grin: :grin: :lol:

Generalnie bylo tak, M3 wszystkich loil, a w miejscu B dostal po dupie ze az strach.

Bylo fajnie, brakowalo tylko kielbasek, muzyczki i lepszego oswietlenia (do krecenia filmow ma sie rozumiec)

Do zobaczyska na nastepnym qotermailerze :grin: :grin: :grin:

Tytuł:
PostNapisane: 24.maja.2002 13:56:29 
Użytkownik

:-D :-D :-D Hihihi Ja miałem lepszą akcję z Albertem i paroma innymi podczas przeprowadzki z A do B- Zapieprzamy jakieś 220 w 4 gabloty i na horyzoncie widzimy Tico..... :D zbliżamy się do niego dość szybko :grin: a tu Miśki hyc i jebneli Tico, a my dalej 220 i ich mijamy :grin: Jedyne na co było syać miśków to :0 - I JUŻ.

Przemek puściłbyś mi na mejla ten filmik z parkingu... PLEASE.

Tytuł:
PostNapisane: 24.maja.2002 14:40:50 
Użytkownik

spoko, tylko nie wtym tygodniu (I mean next) bo to wymaga podlaczenia kamery, zinstalowania softaw kompie i troche trzeba bedzie pewnie z tym powalczyc bo film jest na tape nie na karcie COmpactFlash, ale da sie zrobic, tylko jak bede mial troche wiecej czasu. Ale musze ci Bullitt powiedziec ze twarzy ci w dymie palonych opon :grin: :grin: :grin:
jak tam silniczek???? Mam nadzieje ze sie nic powaznego nie stalo

Ja mialem podobna sytuacje jak wracalem do domu, tam zaraz za nawrotka jadac w kierunku wawy dalem troche ognia (cwiczylem zmiane z 1na 2 i na 3 :-D ) jak mialem jakies 180 to moja kobieta powiedziala ze po drugiej stronie trasy glina wyskoczyl z wozu i zrobil :0 :0 :0 i jeszcze pogrozil reka :lol: :lol: :lol: Pozniej odpuscilem bo cos niebiesko zaczelo sie robic w okolicy

Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 24.maja.2002 17:04:53 
Użytkownik

taka zabawa a ja siedze we wrocku i zakuwam do sesji :bardzozly: :bardzozly: :bardzozly:

Tytuł:
PostNapisane: 24.maja.2002 18:01:26 
Użytkownik

RS2-Przemek napisał(a):
jak tam silniczek???? Mam nadzieje ze sie nic powaznego nie stalo

Spox to coś warczy i warczało cały czas i nikt nie wie co to jest- może rolka od paska- kto wie. Głowicę miałem sprawdzną, a nie sądzę aby to było z bloku silnikowego- choć z dźwiękiem to nic niewiadomo....... :D

Tytuł:
PostNapisane: 24.maja.2002 20:56:35 
Użytkownik

VOLKI napisał(a):
taka zabawa a ja siedze we wrocku i zakuwam do sesji :bardzozly: :bardzozly: :bardzozly:

Volki to ty jeszcze studiujesz? ja myslalem ze ty tylko pracujesz... podobno masz wlasna firme tak? ktos to chyba pisal na forum (ale dam glowy ze to bylo o tobie :-D )

Tytuł:
PostNapisane: 24.maja.2002 20:58:51 
Użytkownik

OZ mam pytanie kiedy mozemy sie spotkac mowiles mi na priva ze po 26 bo chce obejrzec twoja furke :grin: powiedz tylko gdzie i kiedy (byle by to byla jakas ludzka pora :-D )

Tytuł:
PostNapisane: 24.maja.2002 21:16:54 
Użytkownik

Politologia a firme prowadze rownoczesnie !!!

Tytuł:
PostNapisane: 25.maja.2002 14:41:19 
Użytkownik

A moze ktos ma pomysl na miejsce C? jestesmy w poszukiwaniu nowego miejsca do naszych spotkan. jesli ktos cos wie to prosze o prv wiadomosc

Tytuł:
PostNapisane: 26.maja.2002 10:27:16 
Użytkownik

RS2-Przemek napisał(a):

Ale musze ci Bullitt powiedziec ze twarzy ci w dymie palonych opon :grin: :grin: :grin:

DZIĘKI :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
:-D :-D
Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 27.maja.2002 06:36:58 
Użytkownik

Albert napisał(a):
A moze ktos ma pomysl na miejsce C? jestesmy w poszukiwaniu nowego miejsca do naszych spotkan. jesli ktos cos wie to prosze o prv wiadomosc

jestem w trakcie szukania.......................searching.................

Tytuł:
PostNapisane: 27.maja.2002 23:03:39 
Użytkownik

Słyszałem coś o jakiś Siekierkach i Ursusie- A podaje to on line- bo to gówno chyba jakieś jest.... nie?

A tak na marginesie- chyba Warszawka za mała dla nas jest :placz: :placz: ........... :placz:

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 15 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1