no to widze ze chyba jescze pogadam z nimi o kosztach robocizny tego elementu mam nadzieje ze nie będzie za wysoki CAłkiem mozliwe ze to będzie to w sumie jakby koszt był niewielki to bym był uradowany. Jakby nie patrzeć samochód stał dobre 3 miechy i to w garażu koło rzeki, duża wilgoć. A co do bloku to był właśnie tulejowany przynajmniej tak mi mówiono a głowica planowana też bo to przy wymianie uszczelki to chyba konieczne nawet jest ? Nie znam się na razie za bardzo ale widze ze ten samochód mnie wiele nauczy o budowie wielu elementów bo coraz więcej drobniejszych rzeczy sam zaczynam robić . Wcześniej jeździłem ritmo i tam to się kurde nie psuło heeh bo nie miało co, a dostawał tak w palnik jak na rajdach. Szkoda ze na tamtym samochodzie się nie uczyłem tylko na takim co części są droższe niz w standardzie

Dzięki za sugestie będę jeszcze z nim walczył bo juz myślałem ze trzeba będzie go sprzedać ze smutkiem .... a przy okazji jak sprawdzić czy był cofany licznik ? poza rozkręcaniem go znaczy czym po jakich oznakach mozna określić jescze przebieg, tak myślałem zobacze datę produkcji amorków bo niby 215 tyś mam i są juz prawie do wymiany w teście niby ok ale ja mam test lepszy jadąc nim, to akurat na taki przebieg powinien być czas . no i tarcze były wymieniane przy zakupie jego ( nie ja to robiłem koles dał mi fakturę ze wymieniał w niemczech jeszcze) i tarcze by pasowały przy 170 tyś.