.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 11:30:49

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: spotkanie nie z dzikiem tylko z dzikim!!!!
PostNapisane: 03.cze.2002 13:31:01 
Użytkownik

:-x :-x :bardzozly: :)16 JADE SOBIE NA EGZAMIN DO WAŁBRZYCHA DZISIAJ (BARDZO WAŻNY TO MOJE BYĆ ALBO NIE BYĆ ) I NA DWU PASMÓWCE ZIELONA GÓRA - LUBIN PRZY 130 KM/H WPADA KOLO NAJEBANY (2.4 PROMILA WE KRWI )NA DRUGI PAS BO CHCE PEZJŚĆ NA DRUGĄ STRONE DO KUMPLA KTÓRY TAM JUZ WCZEŚNIEJ PRZESZEDŁ.............. DAJE PO HANTLACH AŻ KOŁA BLOKUJE I ZGARNIAM TYPA BOKIEM LEWJ STRONY MOJEGO AUTA............
SKUTKI:!!!! ZDERZAK CABRIO SHROT, LUSTERKO POLECIAŁO W PIZDU, A KOLO ZBIŁ SZYBKE I ZE MNA NA KRAWĘDZI DZWI PRZEJECHAŁ Z 30 METRÓW. PO HAMOWANIU ZNALAZŁEM GO Z 5 METRÓW DALEHJ A ON MÓWI PRZEPRAWZAM ALE TO MOJA WINA. TYP MA ZŁAMANE OBIE KOŃCZYNY ZGRUCHOTANA MIEDNICE I LEKKIE WSTRZĄŚNIENIE MÓZGU -------- BĘDZIE ŻYŁ :bardzozly: :bardzozly:
SZKODA TYL;KO ŻE TYP JEST BEZDOMNY I NIE PRACUJACY BO TERAZ Z WŁASNEJ KIESZENI MUSZE WYŁOŻYĆ KASKE NA NAPRAWE.

k**** MAĆ PRZECIERZ CI LUDZIE SOM POJEBANI W PONIEDZIAŁEK O 10 TEJ BYĆ TAK NAJEBANYM.

BILU PRZYJMIESZ MNIE DO KLUBU!!!!! :-D :grin: :grin: :-x

A TERAZ SZUKAM ZDERZACZKA I LUSTERECZKA LEWEGO ELEKTRYTCZNEGO I MOŻE JAK KTÓŚ MA TO SZYBKI (W CO WĄTPIE)

:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :bardzozly: :bardzozly:
:bardzozly: :bardzozly: :bardzozly: :bardzozly: :bardzozly: :-x :-x :-x :-x :-x :-x
:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
:bardzozly: :bardzozly: :bardzozly:

Tytuł:
PostNapisane: 03.cze.2002 13:48:03 
Użytkownik

no ładnie.... szalony jesteś? porządnych obywateli rozjeżdżać? :0

:-D :grin: :-D

Tytuł:
PostNapisane: 03.cze.2002 13:56:11 
Użytkownik

Lokalizacja: Wrocław www.rezacze.prv.pl Niunia: Audi B4 1.9 tdi rezać panowie, rezać...
witaj w klubie :-x :-x
wiem co czujesz........
wspolczuje szczerze
trzymaj sie ramy to sie nie posramy

Tytuł:
PostNapisane: 03.cze.2002 14:50:17 
Użytkownik

mam zderzak od s2 !!!!!!!!!!!!!!
bedzie pasowal do ciebie ... i prawdopodobnie lusterko ... ale musze sprawdzic ktore czy lewe czy prawe jedno na 100 % mam !!!!

Tytuł:
PostNapisane: 03.cze.2002 18:25:45 
Użytkownik

wspolczuje, prawnie sytuacja wyglada w ten sposob

pieszy (najebany lub nie) nie odpowiada za spowodowanie materialnego kuku kierowcy, bo kierowca porusza sie na WLASNE RYZYKO po drodze. odpowiada tylko wtedy, gdy kierowca zrobi sobie fizycznie krzywde
dochodzenie roszczen odszkodowawczych od pieszego w tym konkretnym przypadku byloby skazane na udupienie przez sad

ratuje tylko ac

Tytuł:
PostNapisane: 03.cze.2002 18:27:57 
Użytkownik

w sumie dobrze ze skurwiel zyje bo musialbys sie gesciej tlumaczyc

Tytuł:
PostNapisane: 03.cze.2002 20:56:49 
Użytkownik

Nie ładnie mówiąc , gówno prawda , jeśli masz potwierdzenie przez policjię ,że nie jesteś winny to :Rozporządzenie Min.Finansów z dn. 24.03.2000 w sprawie ogólnych warunków obowiązkowego ubezp. posiad. poj. mech. za szkody powstałe w zw. tych poj.
rozdz.9 roszczenia do Ubezp. Funduszu Gwarancyjnego par. 34 pkt. 1: Jeżeli sprawca szkody nie mógł być zidentyfik. -nie można było ustalić tożsamości posiadacza poj. lub kierującego poj. i nie zidentyfikowano poj. Ubezpieczeniowy Fundusz Gwarancyjny wypłaca osobie uprawnionej do odszkodow. za szkodę na osobie. Natomiast, gdy zidentyfik. sprawca szkody nie posiał ochrony ubezp. wynikajacej z ubezp. OC, UFG wypłaca osobie uprawnionej odszkodowanie za szkody na osobie i mieniu.,,,,,,,żle to określiłem , jeżeli policja określiła sprawcę i nie jesteś nim ty , to wtedy na podstawie tego art. roszczenie przechodzi na fundusz gwarancyjny.

Tytuł:
PostNapisane: 03.cze.2002 23:15:42 
Użytkownik

Lokalizacja: Wrocław www.rezacze.prv.pl Niunia: Audi B4 1.9 tdi rezać panowie, rezać...
a co w przypadku bliskiego spotkania z dzikiem ???
ponoc mozna ubiegac sie o odszkodowanie od lasow panstwowych lub kola lowieckiego...

Tytuł:
PostNapisane: 03.cze.2002 23:49:01 
Użytkownik

Bilu .. twardym trza byc nie mietkim ... wez powalcz troche o to i wtedy bedziesz wiedzial na przyszlosc czy da rade odszkodowanie dostac czy nie ... w koncu to Audi ucierpialo na tym ... uratowalo ci zycie ... zrob to dla niego ... on juz tyle zrobil dla ciebie ....

Tytuł:
PostNapisane: 04.cze.2002 00:15:41 
Użytkownik

Lokalizacja: ReZaCzOLeNd ReZaCzUfKa-juz BRYKA wiec bierzcie i ssajcie z niej wszystcy :)p
...ja pierdziu Ligtmen to tera padlo na ciebie stary ?????
QRWA FAK!!!!!!!!!!
...ja jusz siem bojem tera AUDIKA z garazu wyciongac.....
....trza siem przesions na rowera....

Ps. BARDZO MI SMUTNO S TEGO POWODU, TO JUSZ DRUGI AUDIKOWIEC CO ZOSTAL POSZKODOWANY PRZEZ TYCH DZIKUSUF !!!! :-( :-( :-( :-( :-( :-(

PS. teras benden startowal do wyborow rady gminy, poparcie ze strony GDS jusz mam (prawda Billy???) oto moje przedwyborcze haslo....
.....AUDIKOWYM SKRYTOZERCOM MUWIMY - NIE !!!!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 04.cze.2002 08:12:24 
Użytkownik

Cris nic z tego ten przepis dotyczy tylko tych którzy np. zostali potraceni przez nie zindetyfikowany samochód i maja uszczerbek na zdrowiu a tu tylko sąd i sprawa cywilna. kolo jest niewypłacalny wiec nie bede sie pchał do sądu bo to następne koszty :x

ja mu źle nie zycze ale oby nastepnym razem trafił na kamaza albo cóś większego :grin:

szybke i lustereczko juz mam teraz tylko ten zderzaczek (dzięki chłopaki za oferty nie do odrzucenia) potrzebuje numer do niedźwiadka jak któs ma niech da :zakrecony:

Tytuł:
PostNapisane: 04.cze.2002 08:46:15 
Użytkownik

cris twoj cudowny wywod dotyczy innych uzytkownikow drog a nie pieszych... no comments

Tytuł:
PostNapisane: 04.cze.2002 09:57:40 
Użytkownik

niestety UFG nie ma tu nic do zaoferowania, gdyby gość jechał np. komarkiem bez OC to tak, ale jeśli popylał na autonogach to tylko sąd pozostaje, ale z takim pochodzeniem jak opisane to ciężko z gościa coś ściągnąć
więc pozostale mi tylko współczuć bo sam kilka razy obtarłem się o podobne sytuacje, na sczęście bezkolizyjnie, czego i innnym życzę

Tytuł:
PostNapisane: 04.cze.2002 17:32:15 
Użytkownik

To nie cudowny wywód , tylko suchy przepis ! Ale faktem jest że masz rację , pozostaje tylko "cywilka".

Tytuł:
PostNapisane: 05.cze.2002 14:55:12 
Użytkownik

czy to mi sie opłaca skoro kolo jest bezrobotny a policja do tej pory nie ustaliła danych osobowych tego człowieka.

a PZU i tak bedzie sie wykręcało jak tylko moze zeby nie wypłacić kaski

Tytuł:
PostNapisane: 05.cze.2002 15:16:49 
Użytkownik

zapomnij o cywilu, jak nie masz ac to dupa

Tytuł:
PostNapisane: 05.cze.2002 15:29:35 
Użytkownik

Bilu napisał(a):
a co w przypadku bliskiego spotkania z dzikiem ???
ponoc mozna ubiegac sie o odszkodowanie od lasow panstwowych lub kola lowieckiego...

szkoda zachodu to wszystko trwa 3 lata moj ojciec jest Nadlesniczym i tyle to mu zajelo za odszkodowanie w terrano 2 .

A tak pozatym chcielibyscie zobaczyc tego jelenia w zderzaku co za widok doslownie przywiezenie zwiezyny z lasu :grin: :grin: :grin:

Tytuł:
PostNapisane: 06.cze.2002 14:05:09 
Użytkownik

PODAJ MI ADRES STRONY ZE ZDERZAKIEM OD ZWYKLEJ COUPE.ZOBACZE I ROZWIEJE TWOJE WATPLIWOSCI.MOJ JEST TAKI JAK NA ZDIECIU W GALERII.

Tytuł:
PostNapisane: 06.cze.2002 14:13:41 
Użytkownik

galerie ------- coupe i cabrio----------galeria 2---------35jpg pierwsze zdjęcie
czy to taki

Tytuł:
PostNapisane: 07.cze.2002 13:55:34 
Użytkownik

takie są skutki picia wódki

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1