.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 10:47:50

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: żywotne audice
PostNapisane: 08.cze.2002 07:32:47 
Użytkownik

byłem wczoraj u elektryka, co by mi naprawił pompke hydrauliczną od central zamka. Ale to nic.

Podjeżdza gostek audicą 80, troche podrdzewiałą na tylnych nadkolach, podchodzi do mojej i stwierdza ze to pojezdzi jeszcze z 15 lat :P
Mówi ze jego ma ponad 20 lat :0 i trudno ją zajechać 8-) 8-) 8-)

Super, nie

Tytuł:
PostNapisane: 08.cze.2002 08:53:49 
Użytkownik

no i ocynk blachy

Tytuł:
PostNapisane: 08.cze.2002 11:20:54 
Użytkownik

Skoro jesteś na bieżąco w centralnych zamkach powiedz mi. Po ostatnim włamaniu mam coś takiego że nie za każdym razem jak zamykam samochód jest ten dzwięk z pompki. (mam B4 `94) a zamki zamykam kluczykiem. I ostatnio było coś takiego, że prawych przenich dzwi nie otworzył do końca. Jeszcze jedno czy to mogło się stać po włamaniu czy z wieku auta ?. Jak to naprawić w warszawie i co się dokładnie popsuło.
Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 08.cze.2002 11:50:41 
Użytkownik

jak widać i w "żywotnych audicach" coś sie sie zepsuje :oko: :oko: :oko:

Trudno mi coś konkretnego powiedziec na to jak zachowuje sie twoja pompka od central zamku. U mnie albo działała. albo nie działała, a działała dopiero po interwencji elektryka.

Wiec u mnie było jasne ze coś jest nie tak z samą pompką, która notabene znajduje sie w bagażniku z prawej strony. (Ale lepiej sam "dont try this at home", tzn nie grzeb sam jak sie nie znasz). U ciebie może coś z wężykami prowadzącymi powietrze - może gdzieś jest zagięty??? i nie doprowadza ciśnienia, nie wiem jak daleko sie ten złodziej "posunał" i czy coś uszkodził w dzwiach, czy tez sama pompka szwamkuje

Jedz najpierw do elektryka, niech sprawdzi czy pompka jest ok, ktoś na forum powinien ci doradzic gdzie taki w warszawie jest.

ja jestem z wlkp...

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1