.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 21.lis.2024 22:47:29

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25.kwi.2004 17:18:00 
Użytkownik

Popieram popieram,

Jesli tylko nie bede pracowal 2 maja to powinienem sie zjawic na spocie w Słupsku.I tak w koncu wybieram sie do znajomego tylko zawsze jakos czasu brakuje.Coz dodac, ZAPRASZAMY NA POMORZE !!!!! :diabel:

Tytuł:
PostNapisane: 26.kwi.2004 11:39:19 
Użytkownik

allo, qrde akurat wtedy jak odbywal sie drugi historyczny spot my z bartolinim (transbet) bywalismy w bytowskim terenie :) czyt. harpagan no i szkoda ze nie udalo nam sie spotkac
co do 2 maja kuszaca propozycja i czemu by nie musze jeszcze z moja ladniejsza polowa pogadac czy nie ma zadnych innych planow :zly:

Tytuł: Audi Stolp Spot numero 3
PostNapisane: 26.kwi.2004 15:15:47 
Użytkownik

Witam serdecznie,

Niedziela Hmm. Planuje na longweekendo zjechac do krainy wiecznej szczesliwosci, wiec jakby co to zglaszam swoj akcesik.

Pozdrawiam,
Bartek

Tytuł:
PostNapisane: 26.kwi.2004 17:46:13 
Użytkownik

No to ja też bym był. Więc wstępnie pod Kauflandem. Pasuje mi godz. 17:00. :)

Tytuł:
PostNapisane: 27.kwi.2004 22:21:33 
Klubowicz

Auto: ACQ 4.2 AHC
-> No to na dzien dzisiejszy jest nas 5 (UFOtm, Kaczor, Benji, Transbet, Bzyczek)...Czy ktos jeszcze chcialby sie u nas zjawic...dopiero teraz skumalem ze to niemal rownozedny spot z modlinem - wiadomo ktory lepszy...nasz pomorski oczywiscie ->

Tytuł:
PostNapisane: 03.maja.2004 00:12:04 
Klubowicz

-> Kolejny udany spot pomorza sie zakonczyl dzis o 20, trwal 3 godziny i bedzie kolejnym niezapomnianym...wielkie dzieki za przybycie do nas Picka z Trojmiasta, ktory specjalnie na okolicznosc spota przyjechal, poza tym podziekowania za udzial dla Transbet'a, Benji'ego i Kaczor'a (+znajomi)...

Dzieki i do nastepnego razu... moze na zlocie ogolnopolskim w Poznaniu... <-

Tytuł:
PostNapisane: 04.maja.2004 08:20:51 
Użytkownik

:P Było super jak zwykle podziwiwalismy nasze piekonosci, a później co już się chyba stanie naszą tradycją na soczek :) Cieszę się że mogłem poznać kolejnych zapeleńców marki Audi. Nastepny spot pomorski w Bytowie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 11.lip.2004 11:12:13 
Klubowicz

-> Poniewaz nie lubie klepac nowych tematow wiec dodam to tutaj :
-> Spot w Bytowie juz byl topic 30 czerwca...hehehe
-> A teraz o tym co chcialem powiedziec czyli kolejny mikro splocik w Ustce; a wiec spotkalem sie dzisiaj w godzinach rannych 9.45 z Kamrafa nowym czlonkiem AKP z moich okolic. Mialem przyjemnosc podziwiac jego Coupe z silnikiem ACE czyli jednostka znana z Competition, zarowno z zewnatrz jak i osiagow jakimi dysponuje Niunia kolegi. Jak zwykle cyknalem pare fotek glownie nowego auta, bo moje juz wszyscy znaja wiec kto by chcial patrzec(hehehhe). Obdarowalem kolege naklejkami i zapraszalem na zlot w Lodzi. Oprocz tego zaprezentowalismy sobie Systemy Audio i pogadalismy o roznych rozwiazaniach technicznych w autach a takze co brakuje a co zostalo dolozone... :P
Oki dosyc tego klepania w klawiature, jak chcecie to fotki beda w moim katalogu domowym na ftp oraz niunia Rafala w klubowych niuniach...

Tytuł:
PostNapisane: 11.lip.2004 16:06:10 
Użytkownik

No wkoncu ktos ma ACE. Ciekawe jak on smiga bez quattro. Ten silnik byl tam od nowosci? Ktory to rok tej Coupety? Widze ze ma parapety wiec '94 lub wyzej.

A tak swoja droga jezeli chodzi o spoty pomorskie to Ja wyjezdzam nad morze (do Wladyslawowa) w poniedzialek lub w niedziele (prosto ze zlotu) na tydzien. Potem mam nadzieje pojechac na pare dni do Ustki. Wiec spoty mile wiodziane. Przed wyjazdem wydrukuje sobie liste AA i bede dzowil do Ufa. A jak cos to moj numer jest na AA.

Pozdrowka dla pomoza i trzymajcie kciuki za pogode. ;)

Tytuł:
PostNapisane: 12.lip.2004 11:05:04 
Klubowicz

MariuszD napisał(a):
No wkoncu ktos ma ACE. Ciekawe jak on smiga bez quattro. Ten silnik byl tam od nowosci? Ktory to rok tej Coupety? Widze ze ma parapety wiec '94 lub wyzej.

Tak dokladnie jak piszesz rok to '96 i sprowadzony z Holandii bodajze...fajnie to jezdzi no, ale co ja moge powiedziec skoro poruszam sie taka wolna niunia... :galy: :):

MariuszD napisał(a):
A tak swoja droga jezeli chodzi o spoty pomorskie to Ja wyjezdzam nad morze (do Wladyslawowa) w poniedzialek lub w niedziele (prosto ze zlotu) na tydzien. Potem mam nadzieje pojechac na pare dni do Ustki. Wiec spoty mile wiodziane. Przed wyjazdem wydrukuje sobie liste AA i bede dzowil do Ufa. A jak cos to moj numer jest na AA.

No coz fajnie bedzie oczywiscie - sprobujemy zrobic jakiegos spota a jak nie to ja chyba wystarcze do towarzystwa, hehehe ;)

MariuszD napisał(a):
Pozdrowka dla pomorza i trzymajcie kciuki za pogode. ;)

Mysle ze juz w koncu dosyc tego deszczu i bedzie na waszym pobycie, ladnie, pieknie, slonecznie i przyjemnie... :peace:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1