Update zamieszczam po ostatnim poscie coby nie robic zamieszania w topicu
.
----------------------
Jakimś cudem - nie pytajcie jakim, przypomniałem sobie, że a2 jest przeciez aluminiowe
. Czyli ładnie sobie tak głowkując doszedłem do bardzo odkrywczego
wniosku że "okładki" luster są też alu czyli... po co sie bawic w chromowanie jezeli można wypolerować!!! O tak
(click)
Co tym sądzicie
??
Druga sprawa to ..... tzw Angel Eyes lub jak kto woli Ringi ala BMW. Tak wiem, że audi to audi i nikt nie chce sie spoufalać z bi em dablju ale... Spojrzcie prosze na te fotki czyz prezencja niooni się nie poprawi??
Bez (click)
i Z (click)
Coby nie było - mnie się to bardzo podoba i reflektory nówki po przystepnej cenie zakupiłem i juz do mnie idą. Będa jakoś w środe i zacznie się rezanko. Jedną opinie juz poznałem - rezacza Mariusza (dzieki). Do boju i bez ogrodek bo przeciez jak juz beda smiechy na spocie to lepiej zebym byl zwarty i gotowy.
Wiem że było juz milion topicow na ten temat poruszanych ale... przeszukałem to forum, forum tuning i kupe innych ale dalej nie wiem jakie żarówki wybrać coby świeciły mocno, ładnie biało lub tez z poświata blue ale żeby nie tracić przy tym wszystkim widoczności w deszczu etc. Dzieki za zrozumienie.
Jestem "chory" na punkcie chromu ale nie mam ochoty robić chmm choinki (??) i obkładac nionie jakims chłamem więc czy
TO(click) jest cokolwiek warte?? Są to nakładki chromowane na klamki
.
Niestety jak możecie zuważyć w ogłoszeniach i
TUTAJ z radiem mi nie wyszło więc kombinuje dalej (może wasi znajomi sie skuszą?? radio czyste ale w audi mi powiedzieli ze nie sprawdza numerów - ba nie chce sie im). Z pustymi łapkami na spot nie pojade - tak wiem ze wogole nie byłem ....
Pozdrawiam