.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 09:40:47

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: jak jest z podłączeniem c.z. w B4 do alarmu ??
PostNapisane: 04.lip.2002 07:49:39 
Użytkownik

Witam wszystkich. Powiedzcie mi bo chce załozyć alarma jak to jest z podłączeniem tych pneumatycznych centralnych do alarmu. Co trzeba dokupic, przerobić w alarmie żeby to współgrało. I czy każdy alarm będzie z tym działał. Jak są jakieś kruczki które nawet przez myśl mi nie przeszły to też zwróćcie mi uwage :) Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 04.lip.2002 10:21:04 
Użytkownik

Z tego co wiem to musisz mieć centralkę alarmu obsługującą c.z. wtedy będą wyjścia pod siłowniki c.z.. Jak alarm tego nie ma to nie wiem czy można go jakoś przerobić.
P.S. Tylko stare alarmy nie miały wyjść na c.z. teraz to juz wszystkie raczej maja to w standardwym wyposażeniu. Co innego to domykanie el.szyb i dachu .
Pozdro.

Tytuł:
PostNapisane: 04.lip.2002 14:57:54 
Użytkownik

A widzisz, w związku z tym, że jest centralny zamek tylko załączny przez przekręcenie kluczyka myslałem nad kupnem alarmu bez modułu centralnego zamka ale z takim wyjsciem i modułu zmieniającego sygnał dający naprzemiennie + i - i wydłużającego sygnał-impuls. Poprostu myślałem, że można podłączyć się do centralki zamków która jest obecnie oryginalnie zainstalowana w autku.

Tytuł:
PostNapisane: 04.lip.2002 15:34:26 
Użytkownik

I najważniejsze czy ja moge się jakoś podpiąć do tego modułu sterowania centralnym zamkiem który jest obecnie oryginalnie zainstalowany w aucie ???

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1