.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 09:31:32

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: 2.8 coupe
PostNapisane: 15.lip.2002 21:29:09 
Użytkownik

Czesc! Wreszcie mam! Kupilem coupetke 2,8 chetnie poznam wlascicieli (i nie tylko)takiego czegos w celu wymiany paru informacji :-D . Na poczatek pare pytań:
- mam skore (biała) ale nie mam klimy ani szyberdachu.. kurde sa takie wersje?
- czy ktoś ma spis bezpieczników najlepiej w wersji elektronicznej (np scan) - jest taki na skrzynce z bezpiecznikami który przez przypadek zerwalem a bardzo potrzebuje
- czy ktos ma sportowe sprezyny H&R (z przodu), jezeli tak to jaki macie numer fabryczny tych sprezyn? - ja mam takowe niebieskie, samochod prowadzi sie super - ale jest potwornie nisko posadzony, a kilka zwoji sprezyn styka sie ze soba - czy to normalne? A tak wogole t z checia sprzedam te sprezyny - zbliza sie zima i musze zrobic z coupetki traktor zeby pojezdzic :-D
- pytan mam jeszcze wiele ....czekam na odpowiedzi

pozdrawiam czesc

Ostatnio edytowano 11.sie.2002 22:43:30 przez tipl_WojTek, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 16.lip.2002 14:43:28 
Użytkownik

Poszukaj na niemieckich stronach.
Ja szukam dla siebie A80 typ 81/85 Coupe Quattro i oferta w PL praktycznie nie istnieje, albo sa to auta po sporcie - zmielone i prostowane. To co jest dostepne bez klopotu to wersje GT (1.8, 2.2, 2.3 w ośce).

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1