.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 27.lis.2024 22:25:40

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Centralny zamek-- cosik nie tak
PostNapisane: 01.wrz.2002 15:06:50 
Użytkownik

Mam problem z centralnym zamkiem. Raz się otwiera z pilota a raz nie, z zamykaniem to samo. Jak nie działa to nawet z kluczyka się nie chce otworzyć/zamknąc :bardzozly:

Zauważyłem, że ma to jakiś związek z lamką na podsufitce jak nie działa zamek to i lampka nie świeci?!?!?!?!? :bardzozly:

O co tu chodzi?

Jak odłączyłem akumulator i zaraz załączyłem z powrotem to się uspokoiło ale na jkieś pół godziny :bardzozly:

Nie wydaje mi się by była to wina modułu od alarmu, bo on tylko podaje sygnał nie? a nie odcina nic....

Tytuł:
PostNapisane: 01.wrz.2002 17:07:31 
Użytkownik

Chyba coś z centralką autoalarmu jednak.
Ja obecnie mam wyjetą centralke i zauważyłem że nie działa oświetlenie wnętrza :placz:

Tytuł:
PostNapisane: 01.wrz.2002 21:38:28 
Użytkownik

Lokalizacja: Wrocław www.rezacze.prv.pl Niunia: Audi B4 1.9 tdi rezać panowie, rezać...
u mnie spalila sie kiedys pompka centralnego (z alarmem) i swiatełka wewnątrz świeciły się cały czas

Tytuł:
PostNapisane: 02.wrz.2002 06:22:39 
Użytkownik

u mnie sie zdarzalo, ze przestawal na dobre dzialac. trzeba bylo jechac do elektryka, gosciu wylozyl pompke, te z bagaznika, cos podlutowal i dziala. pan powiedzial, ze ma czeste naprawy tych pompek w samochodach marki audi :-(

proponuje jechac do elektryka, tym bardziej dla kogos, kto sie na tym za bardzo nie zna

Tytuł:
PostNapisane: 03.wrz.2002 13:33:31 
Użytkownik

Zdejmij boczek z drzwi i spróbój wyregulować pionowy drut wychodzący z pompki. U dołu jest nagwintowany i ma zatrzask. Możesz też zobaczyć czy drut ten nie zachacza o ciągiełko zamka. U siebie miałem to samo i pomogło. Powodzenia.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1