.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 04:59:16

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: .
PostNapisane: 14.wrz.2002 16:56:42 
Użytkownik

.

Ostatnio edytowano 22.wrz.2002 12:14:08 przez tipl_MAX*, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł: Re: OKAZJA-SUPER KATALOG''ETKA''&''ELSA''-AUDI I VW
PostNapisane: 14.wrz.2002 17:37:06 
Użytkownik

MAX* napisał(a):

....Program zawiera niemal wszystkie (tak oceniają fachwcy, ja nie potrafię się wypowiedzieć miarodajnie) informacje związane z VW i AUDI

no to pokaz mi tego "fachowca" ktory tak twierdzi ...albo niech fachowiec znajdzie mi ile oleju wchodzi do skrzyni biegow i tylniego mostu do Audi Coupe quattro 2.3 (NG) ... wez juz wyluzuj z tymi ogloszeniami ... to co piszesz o tych programach ma sie tak do nich jak reklama typu "TELE MARKET" .... te programy maja duzo informacji ale nie sa wszechwiedzace ... zapisz sobie to gdzies zebys juz sie nie powtarzal , bo sa oprocz tych programow instrukcje do urzadzen diagnostycznych ktore to dopiero zaiwraja konkretne informacje ... wszystko zalezy od modelu , roku produkcji i wersji samochodu ... a w Elsie nie znajdziesz tego o co pytam ... przynajmniej w tej ktora oferujesz ...

Tytuł:
PostNapisane: 14.wrz.2002 20:37:43 
Użytkownik

No właśnie Hansik - gdzie mogę znaleźć info na temat takich szczegółów jak oleje, świece, płyny, schematy elektryczne... Czy jest jakiś soft który ma to wszystko. Mam ETKE ale to jest właściwie katalog części, na dodatek z błędami /nie wszystkie nr katalogowe się zgadzają ale to szczegół/. No więc jest cos takiego? Ma ktoś takie dane?

Tytuł:
PostNapisane: 15.wrz.2002 07:41:13 
Użytkownik

W elsie sa takie insormacje ale nie do wszystkich samochodow ... moze w nowej elsie jest cos wiecej ale jeszcze jej nie widzialem wiec nie moge ci nic na ten temat powiedziec, a poza tym to bardzo duzo informacji jest w instrukcjach serwisowych ktore sa tylko na papierze i sa dostarczane tylko do serwisow ASO

Tytuł:
PostNapisane: 15.wrz.2002 07:58:22 
Użytkownik

Widzę że będę musiał sobie przekserować niektóre rzeczy od brata. On ma książkę serwisową, ale uniwersalną. Są tam jednak wszystkie dane na temat smarów, płynów, świec, ciśnień. Niestety nie ma tam żadnych schematów. Widziałem że na allegro jakaś lichwa :grin: sprzedaje kompletne schematy do róznych autek...

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1