.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.lis.2024 18:44:18

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 01.paź.2002 13:51:07 
Użytkownik

:-( :-( :-( bardzo mi przyklro to czytać bo wiem ile to serca w tom cupejke było włożone :-( :-(

koledzy dobrze mówią
SZUKAJ i JESZCZE rAZ szukaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-? :-? :placz:

Tytuł:
PostNapisane: 01.paź.2002 16:11:17 
Użytkownik

Jak masz to zamiesc DES jakies zdjecia
zawsze latwiej w oczy wpadnie....

Tytuł:
PostNapisane: 01.paź.2002 16:32:25 
Użytkownik

foty sa tutaj
http://shaver.republika.pl/.

Tytuł:
PostNapisane: 01.paź.2002 16:38:58 
Użytkownik

Ehhh SZUKAJ JA!!! Nie daj sie Ehhh Wspolczuje CI!!! Mam pytanie jakie miales zabezpieczenia w tej Audi???
Moim zdaniem najlepszym rozwiazaniem jest albo GPRS - namierzanie skradzionego auta satelitami www.liberty.plusgsm.pl albo po prostu nie posiadanie wozu-ale tak sie nie da ! :zakrecony:

Tytuł:
PostNapisane: 01.paź.2002 17:26:22 
Użytkownik

Wysylam wyrazy wspolczucia (jak mogli zwinac Audi)

Tytuł:
PostNapisane: 01.paź.2002 18:02:41 
Użytkownik

Rusher napisał(a):
Ehhh SZUKAJ JA!!! Nie daj sie Ehhh Wspolczuje CI!!! Mam pytanie jakie miales zabezpieczenia w tej Audi???
Moim zdaniem najlepszym rozwiazaniem jest albo GPRS - namierzanie skradzionego auta satelitami www.liberty.plusgsm.pl albo po prostu nie posiadanie wozu-ale tak sie nie da ! :zakrecony:

GPRS to system transmisji danych. chyba GPS no ale to szczegół .łączę się w bólu

Tytuł:
PostNapisane: 01.paź.2002 18:39:06 
Użytkownik

Kondolencje :(
ale tak na marginesie Ilu z Was itp. kupuje uzywane tanie czesci do aut na gieldzie itp. ? Przeciez wiadomo z jakiego zrodla pochodze te rzeczy , przeciez z nieba nie spadaja .
Bylo kilka audycji na ten temat jakby wiara przestala kupowac takie czesci niewiadomogeo pochodzenia to by zlodziejom sie nie oplacalo a tak ......

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 02.paź.2002 18:18:44 
Użytkownik

rowniez wspolczuje...... :-( :-( :-(

Tytuł:
PostNapisane: 02.paź.2002 18:21:31 
Użytkownik

Bardzo dziękuje !!!
Bilo THX za adres !!!
Pozdrawiam wszystkich !!!!
DES

Obrazek
jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 02.paź.2002 18:34:26 
Użytkownik

No to k....... pier.....jeb..... grzejce. Upierdolic sie ich k... nie da bo to jeb... polska.Szczere kondolencje DES.Skur....... W tym kraju sie nie da zyc .I ja zbieram zbieram na jakas nowsza szybsza lepsza i co ?uzbieram kupie zapier..... I KU....

sorry ale sie wk........

Tytuł:
PostNapisane: 02.paź.2002 19:41:27 
Użytkownik

Ciech napisał(a):
Kondolencje :(
ale tak na marginesie Ilu z Was itp. kupuje uzywane tanie czesci do aut na gieldzie itp. ? Przeciez wiadomo z jakiego zrodla pochodze te rzeczy , przeciez z nieba nie spadaja .
Bylo kilka audycji na ten temat jakby wiara przestala kupowac takie czesci niewiadomogeo pochodzenia to by zlodziejom sie nie oplacalo a tak ......

pozdrawiam

wiara???
Stary, jak chłop ze wsi chce kupić części do fury to co...myślisz że do ASO
pójdzie?
przecież wiadomo że pierwsze co zrobi to oczywiście giełda. ale to nie jest jego wina, on poprostu szuka tanich części a po lusterka nie bedzie wzywać biegłego.
to jest kwestia centralnego rozdziału środków z budżetu. jak policja nie bedzie miała na sprawdzanie paserów to proceder nigdy się nie skończy
i nawet nie ma co się oszukiwać.
ja co prawda czasem nie śmierdzę groszem ale wolę już podróbkę kupić
niż kradzione, ale ilu takich jest i ile takich części które można w ten sposób zdobyć?muszę się zresztą kiedyś pozdrawiam wiarę i powodzenia na froncie

Tytuł:
PostNapisane: 02.paź.2002 21:10:06 
Użytkownik

Lokalizacja: Wrocław www.rezacze.prv.pl Niunia: Audi B4 1.9 tdi rezać panowie, rezać...
współczuje :(
co za pierd.... kraj
miałeś jakieś zabezpieczenia ???

Tytuł:
PostNapisane: 02.paź.2002 22:30:23 
Użytkownik

kurde des robimy zrzute klubowa na nowa coupete dla ciebie .. czy te ch** nie moga krasc autek ktore maja ac .. jak juz wogole musza !!!

Tytuł:
PostNapisane: 02.paź.2002 22:35:13 
Użytkownik

wyrazy wspolczucia.
miejmy nadzieje ze nie poszedl na czesci

Tytuł:
PostNapisane: 02.paź.2002 23:01:53 
Użytkownik

cupetek nie ma duzo .. racze na gielde pojechac i polukac .. bylo w niej kilka charakterystycznych czesci .. moze sie znajdzie to chociaz bedzie mozna paserowi morde sklepac !!

Tytuł:
PostNapisane: 03.paź.2002 09:06:39 
Użytkownik

o w morde!! no to ładnie!! nie było mnie tu 2 tygodnie, wpadam a tu takie rzeczy!! Des wyjeli ją z podwórka???

Tytuł:
PostNapisane: 03.paź.2002 09:11:16 
Użytkownik

redtom napisał(a):
to jest kwestia centralnego rozdziału środków z budżetu. jak policja nie bedzie miała na sprawdzanie paserów to proceder nigdy się nie skończy
i nawet nie ma co się oszukiwać.

redtom, tak do konca to chyba nie masz racji, przynajmniej w częsci.

nie wierze ze nie ma takich ludzi kupujących na giełdzie, którzy NIE kupiliby wiedząc, że ta tania rzecz mimo wszystko jest z kradzieży. część ludzi wali to, ze kupi rzecz z kradziezy lub wiedząc, ze moze ona byc z kradziezy - kupują bo jest tanio i koniec. gdyby tak nie bylo - pasezy nie mieliby roboty wiec kradziezy "na częsci" byłoby mniej.

a po częsci masz racje, bo wieksza kasa dla policji w tej kwesti = wiecej psów na giełdzie i sprawdzanie pochodzenia częsci itp. ale na to nie ma kasy i w tej kwestii rynek będzie regulować moralność narodowości polskiej, choc nie tylko polskiej.

Tytuł:
PostNapisane: 03.paź.2002 09:58:11 
Użytkownik

mase czesci jes sprowadzane z niemiec no i sciagane z rozbitych autek .. nie mozna na wszystko patrzec jak na kradzione !!

Tytuł:
PostNapisane: 03.paź.2002 12:43:12 
Użytkownik

panowie
przede wszystkim nie powiedziałem że wszystkie części są kradzione ani że każdy kupuje kradzione, tyle tylko że nie każdego stac na droższe części, na morlaność, lub na sprawdzanie. a jako ekonomista wiem że takie pieniądze są ale jeszcze jakieś 30 lat najmarniej minie zanim te pieniądze zjadą swoje przeznaczenie. Jestem relistą(trochę idealistą ale o moja wada) i liberałem i uważam żę jeżeli chce się zmienić świat to trzeba rozpocząć od siebie.
ale jak wielkie to forum nie było i jak bardzo prawożądni jego członkowie by nie byli, zawsze znajdą się takie CZŁONKI które za nic mają sobie cudzą własność i coupety będą ginąć i zawsze w ten czy inny sposób znajdą nowego właściciela. problem tylko polega na tym ile z furek powroci z udziałem stróżów prawa a ile przez przypadek do swojego prawowitego pana. oby jak najwięcej z udziałem niebieskich :)19

Tytuł:
PostNapisane: 04.paź.2002 07:51:29 
Użytkownik

Żeby było śmiesznie: JA POSUWAM SIĘ KRADZIONĄ FURKĄ! 8) Mój samochód został kupiony w tym roku na przetargu w Urzędzie Celnym. Stał 3 lata, nie znalazł się właściciel i po prostu został wystawiony. A mi się po prostu poszczęśćiło. /szczęśćie w nieszczęściu/. Wcześniej furka została buchnięta w Niemczech przez przemytników /jak wiadomo u przemytników autkiem nr jeden jest Audi quattro/. Cóż mam zrobić? Nie wiem jak skutecznie szukano właściciela tego autka, ale fakt faktem ja jego nie ukradłem, mam rządaowe papiery, nowy nr nadwozia i JESTEM ZADOWOLONY. I nie czuję się tu winny. Ale z drugiej strony to NIC MIŁEGO BYĆ W SKÓRZE GOŚCIA KTÓREMU UKRADZIONO UKOCHANY SAMOCHÓD....

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1