.......ło ja pier&^%&%$&^%*&^* faken szit ale qrwa KIEP !!!!
czyli klamka=j@cek , j@cek=klamka
co tu doozo mowic..... z takimi loodzmi ja niestey nie niechce nawet gadac i sadze ze jacek czy tez klamka
zrozumie to przeslanie.....
...ja wiem ze czasami tesz gdzies cosik napisze.... no ale nigdy PRZENIGDY nieprzyszlo by mi do glowy
zalozenie innego konta i wkrecania kolesi z ktorymi powiedzmy "jem z jednej michy"
...kiedys byla wojna z "hondziarzami" (starzy bywalcy to pamietaja) ...potem zalogowal siem facet o jakims kretynskim nicku
podobno ze stanow ktory tesz tu sial niezly zament i wszystkich obrazal....
...no a teraz koles ktory pisze ladnei pieknie zadaje pitanka otrzymuje odpowiedzi itd:itp no i powiedzmy zasluguje na to by go traktowac powaznie
zaklada sobie lewe konto po to by mogl siem .....no niewiem ....odreagowac....????
... qrwa no niemam pojecia po co mu te lewe konto.... J@cek (klamka) a moze zona cie bije...???albo byles molestowany przez nauczycielke od polskiego...???
..ja pierdykam ale kwas........!!!!!!!!!
J@acek czy tez klamka ty jetes jak Dr. Jeckyll & Mr. Heid (chyba tak siem pisze a jak nie to poprawcie)
lepiej lecz siem za wczasu no bo jak tak dalej pojdzie to.........ehhhhhhhh szkoda gadac.
napisal bym jeszcze wiecej no ale chyba dam sobie spokoj.....
ciekaw jestem tylko jakie tego beda konsekwencje no bo jesli Sz. P. MODERATORZY to puszcza plazem to sadze ze niemam juz tu czego szukac....
..heh ..no i po co tu pisac tylko po to by jakis koles mnie obrazal ????
idem space
i mam dobry humor
Reasumujac Posdrawiam serdecznie tych wszystkich ktorzy maja jedno konto na naszym forum i w naszym klubie.
Ps. Posdrufka dla Alfa
(...i tak wiesz o co chodzi...):)