.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 00:46:26

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27.paź.2002 14:31:31 
Użytkownik

Ubezpieczylem auto w PZU - zarowno AC jak i NW tak wiec mam pelny pakiet - nie pamietam czy mialem przez to jakies znizki.
Auto ma 12 lat ale nie bylo zadnego problemu - gosc spojrzal w cennik samochodow,zapytal o wyposazenie,przebieg,zrobil 2 fotki i tyle.
Pytal o alarmy ale nie przegladal ani papierow od alarmu ani od immobilaizera....Musze spojrzec czy mam takie cos w szpargalach....

A i tak najlepszym zabezpieczeniem jest wlasnego pomyslu konstrukcja - jakies odciecie lub 220v na kierownice:) jak nie wykonasz 3 czynnosci w odpowiedniej kolejnosci i czasie.

Tytuł:
PostNapisane: 27.paź.2002 15:37:08 
Użytkownik

pakiet mam w cignie. kosztowało mnie wszystko 1200 plnów. wycenna cennikowa na 13000. dwa zdjęcia i wszystko załatwione. AC bez udziału własnego.

Tytuł: pakiet
PostNapisane: 28.paź.2002 10:32:52 
Użytkownik

migel napisał(a):
pakiet mam w cignie. kosztowało mnie wszystko 1200 plnów. wycenna cennikowa na 13000. dwa zdjęcia i wszystko załatwione. AC bez udziału własnego.

2 tygodnie temu dzwonilem do Cigny i powiedzieli mi ze pakiety daja tylko na samochody do 8 lat i mi nie ubezpiecza. Masz tam jakies znajomosci czy cos?
Jak znasz kogos to daj mi namiar bo musze do srody ubezpieczyc samochod i najlepiej by bylo w pakiecie...

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1