Bullitt napisał(a):
Masz tragicznie małe sznse. Oceniam je na około 1%.
Gdybyś kombinował przekładkę silnika s4 do A4 wtedy dałbym ci 75%.
Wiem bo ćwiczyłem ten temat i nawet przez chwile miałem taki silnik.
Ile silnik 4.2 ma kocy??? ale tak dokladnie :grin: Jednak da rade ale bez wicinania i spawania sie nie obejdzie :grin: a malo bedzie jeszcze wypier..... tylni mechnizm quattro bo nie wytrzymaja zebatki. najwiecej problemow bedzie z takimi rzeczami jak: klima zegary komp pokladowy i quattro , nawi :0 (dlaczego niemam pojeca), inne chlodnice musza byc np. z tt rodstera i najwazniejsze :
Jak walnac w tym wydech??????????????????????????????????????????????
Stawiam piwo dla pomyslodawcy jak walne stadndart(4.2) to zaglosne bedzie bo nie montne srodkowego tlumnika od s4 i rs4 to tez kicha. Dworurka tez odpada nie wyrobie sie z rorkami pod samochodem a tlomnik tez musi miec spore wymiar.
A teraz pytanko do bullitt'a dlaczego mam 1% :grin: To mnie zaczelo mobilizowac. :grin:
A i jeszcze cos tzn 2 cos mianowicie widzialem takie polo w okolicy kluczborka o mistyczej rejestracji DOL **** fajnym zderzakiem od frontu i srebrnymi szybkami niewiecie kto jest wlascicielem????
A drogie cos to czy do polaka wejdzie silnik 1.8t??? no bo tak jak mysle ze 1.9 td wejdzie to to tez???