Rogal1 napisał(a):
Wiem, że jest to piękne auto ale znając polskie realia to nikt go nie kupi za taka sume
. Ludzie będą mówili, że w tej kasie kupią coś nowszego, lepszego itp.
.
BTW. powiem wam szczeże, że ten taki smak, to coś mają właśnie te starsze audiki. 80-ki, 100-ki, 200-ki, S2, RS2 itp. Ja osobiscie (może kogoś uraże) jak widze szary środek audi A3 "prawie taki sam kształtami" jak golfa IV to wogóle nie łącze tego auta z innymi audikami. Poprostu nie czuje klimatu. Tak jak np. było kiedyś porównajmy środek zwykłej B4 z `94 i golfa 3 tez z `94 to jest poprostu przepaść a w tych nowszych audikach czy vw jest niemalże to samo. Albo 100-ka z `91-94 a passat `95. Przepaść. I co jeszcze zauważyłem te starsze autka (nawed audiki) wydaje mi się, że są poprostu wykonawe solidniej. Nie podobają mi się plastiki z których są wykonywane elementy wnętrza w nowszych autach.
Ufff tyle chciałem powiedzieć i życze szybkiej sprzedaży. Pozdrawiam.
tak wlasie tak!!!
nie jednej osobie tlumacze czemu AUDI a nie inne auto,wlasnie ten srodek, materialy,i jakosc wykonczenia
siedzialem w nowym Passacie w salonie i dotykam,pukam w tunel miedzy fotelami a tam plastik!!! a w mojej Audi 12 lat temu bylo lepiej niz w nowym Passacie!!!! ale ten kto nie jezdzil Audi nigdy tego nie zrozumie
mam teraz Skode w max.wersji z skora to kolorystycznie jest super ale i tak niektore elementy sa gorsze niz w 12letniej Audi