.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 19.kwi.2025 05:18:01

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: A4 zamiana lamp i problem z przeciwmgielnymi
PostNapisane: 29.cze.2004 07:59:22 
Użytkownik

No więc jestem coraz biżej zamiany lamp w swojej a4, ale wyniknął kolejny problem. U siebie ('98) mam osobno migacz i reflektor, ale reflektory są zintegrowane z przeciwmgielnymi i szczerze mówiąc całkiem mi to odpowiada. Chciałem teraz kupić soczewki, ale jakoś nie widzę w etce, żeby w A4 po 98 roku robili te piekne soczewki od razu z migaczem w jakiejś wersji ze zintegriowanymi przeciwmgielnymi . Lampy chciałbym zmienić, ale żal mi się rozstawać z przeciwmgielnymi - wie ktoś może czy są w ogóle do dostania takie "nowe" lampy od A4, o jakich mówię, czy jedyne co pozostaje to zmienić lampy na zwykłe i rezać przeciwmgielne w zderzaku ? :/

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 29.cze.2004 08:05:26 
Klubowicz

No właśnie chyba takiego czegoś nie ma. Jak są soczewki, to już wtedy przeciwmgłowych tam nie ma, tylko muszą być oddzielnie (pod zderzakiem). Zmiana nastąpiła gdzieś w połowie '99 roku bodajże.

No chyba że jakaś firma robi takie cuda "aftermarket", ale nie spotkałem.

Pozdr.

Tytuł:
PostNapisane: 29.cze.2004 08:32:45 
Moderator

Quattro Pete napisał(a):
No właśnie chyba takiego czegoś nie ma. Jak są soczewki, to już wtedy przeciwmgłowych tam nie ma, tylko muszą być oddzielnie (pod zderzakiem). Zmiana nastąpiła gdzieś w połowie '99 roku bodajże.

No chyba że jakaś firma robi takie cuda "aftermarket", ale nie spotkałem.

Pozdr.

Dokładnie tak jak mówisz.Też nigdy się nie spotkałem z czymś takim.Nie pozostaje nic innego jak przeciwmgielne w kratke zderzaka

Tytuł:
PostNapisane: 29.cze.2004 20:12:23 
Użytkownik

Hugo napisał(a):
Dokładnie tak jak mówisz.Też nigdy się nie spotkałem z czymś takim.Nie pozostaje nic innego jak przeciwmgielne w kratke zderzaka

:zly: to mnie zmartwiliście, chyba w takim razie zostawię jednak światła w spokoju na jakiś czas - torche za dużo kasy i kombinacji z tym, bo z przeciwmgielnych nie zrezygnuję, tym bardziej, że we wcześniejszym nie miałem z przodu. Zainwestuję może w jakieś radyjo z płytą oryginalne, bo mam chorusa na kasety, tylko kaset nie mam :D

Obrazek

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1