akurat byłem dzisiaj w lublinie i przy okazji go ogladałem,facet jezdzi 2 lata,kupil troche rozkradzionego(drzwi,maska,pare plastikow)ale to zrobił,gaz ma zalozony SGI holednerski,facet ma zaklad montujacy gaz wiec wybral sobie najlepszy(podobno za 10tys.zl),co mnie troche zdziwilo przeszedl z oleju synt. na minerlany bo mu duzo brał,teraz podobno nic,poduchy niewystrzelone,ma pełne wyposazenie,podgrzewana kanapa z tyłu,rolety,xenon(nowy),skrzynia 6,nowe zimowki,2 kpl.kół,nowa chlodnica klimy,podobno sprzeglo,docisk,jakies koncowki,gumy w zawieszeniu zrobione,
z wad to brak zamkow w drzwiach(podobno juz 2kpl.mu zwineli)troche brudne wnetrze,brak spryskiwacza prawego :grin: oraz kratki w zderzaku,pekniety tylni zderzak,jakis przewod od wspomagania sie poci,no i troche nierowno pracowal na wolnych,mowił ze ktorys wtrysk sie przytkał,twierdzi ze na sprzedaz bedzie wszsytko zrobione .łacznie ze zderzakami,zamkiem itp,a teraz odnosnie jazdy........o ja pierdole,200 po lublinie,az pasy zapiołem
,cos pieknego,a jak to w zakrety wchodzi
,az mi sie sama gęba cieszyła jak tym jechałem ,poprostu cudo!!!!!!!!!
przebieg ma 250tyskm,po miescie pali 20l gazu,twierdzi ze mniej jak 45k go nie sprzeda i dopiero pod koniec stycznia bo teraz jedzie na narty,
co do stanu blach, itp nie dało sie zobaczyc bo był bardzo brudny,sam twierdzi ze był malowany
ale furka bajeczna