.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 12:10:07

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: UWAGA,Tuning silnika na 400PS za 6000zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PostNapisane: 06.sty.2003 16:48:59 
Użytkownik

http://www.forum.tuning.info.pl/viewtopic.php?t=15301

Tytuł:
PostNapisane: 06.sty.2003 17:36:55 
Użytkownik

Skoro już wiemy z kim mamy doczynienia pozostaje nam chyba tylko przywitać się jeszcze raz. Tak więc witam na forum, ale ubolewam ze w takich okolicznościach.
Pozdrawiam
DeS

Obrazek
jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 06.sty.2003 18:11:39 
Użytkownik

Dzieki DeS,ja rowniez witam.Oby na forum bylo jak najmniej takich.
Audi OOOOnly.

Tytuł:
PostNapisane: 07.sty.2003 01:15:19 
Użytkownik

proponuje pojawienie sie na zlocie ... ot poprostu , pointegrowac sie .... tylko Audi .... :oko:

Tytuł:
PostNapisane: 07.sty.2003 11:38:29 
Użytkownik

Dzieki Hansik,ale fura sie sklada.........no a w Sporcie hamulce wymieniamy na...........troche wieksze :-D :-D :-D :-D

Tytuł:
PostNapisane: 07.sty.2003 12:21:16 
Użytkownik

MISTERSPORT napisał(a):
Dzieki Hansik,ale fura sie sklada.........no a w Sporcie hamulce wymieniamy na...........troche wieksze :-D :-D :-D :-D

Hansikowi chodziło raczej o to abyś trochę ochłonął i przestał się miotać po forum.... trochę dystansu!

Tytuł:
PostNapisane: 07.sty.2003 13:26:17 
Użytkownik

MISTERSPORT napisał(a):

qrde , no nie mow mi ze nie masz czym jezdzic :0 .... jak faktycznie nie to zabierz sie z kims z Wrocka ... mysle ze znajdzie sie jedno miejsce :oko: ... no i sporzywanie plynow wyskokowych chyba nie jest ci zabronione ? :-P :lol:

reasumujac ... niewazne czym , wazne zebys byl ... poza tym nie wazne kim jestes i co soba reprezentujesz , masz to samo zamilowanie do jedynej slusznej marki co cala reszta ktora przyjedzie wiec zasadniczo to deccyzje juz podjalem za ciebie :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 07.sty.2003 20:39:49 
Użytkownik

Widze,ze znalazl sie nastepny z problemami............a tak swoja droga,ten post dotyczyl mnie a nie Ciebie :zakrecony:
P.S a tak w nawiasie dzieki,ze mi przetlumaczyles jak go mialem odebrac........bo nie wiedzialem :-( :-( :-(

Tytuł:
PostNapisane: 07.sty.2003 22:55:34 
Użytkownik

MISTERSPORT napisał(a):
Widze,ze znalazl sie nastepny z problemami............a tak swoja droga,ten post dotyczyl mnie a nie Ciebie :zakrecony:
P.S a tak w nawiasie dzieki,ze mi przetlumaczyles jak go mialem odebrac........bo nie wiedzialem :-( :-( :-(

raczej problemów nie mam.... mówię ci tylko jak odbierany jest twój sposób pojawienia się tu, na forum...
pewnie i równy gość z ciebie, ale robisz z siebie bufona EOT

Tytuł:
PostNapisane: 08.sty.2003 09:25:22 
Użytkownik

Serdeczne dzieki za Bufona :lol: Inni Ciebie tak odbieraja :lol:
P.S Kupiles auto u Sikory na Slasku?

Tytuł:
PostNapisane: 09.sty.2003 02:09:28 
Użytkownik

MISTERSPORT napisał:
Dzieki Hansik,ale fura sie sklada.........no a w Sporcie hamulce wymieniamy na...........troche wieksze

Keyser Napisal
Hansikowi chodziło raczej o to abyś trochę ochłonął i przestał się miotać po forum.... trochę dystansu!

Keyser, nothing personal, ale ciekaw jestem jak Ty byś się zachował gdybyś prowadził renomowany warsztat samochodowy / firmę tuningową, kochał Audi, pomagał miłośnikom tej marki, udzielał telefonicznych konsultacji (co chyba nie jest częste), a nagle ktoś z tych ludzi szkalował twoja firmę na necie. Ciekaw jestem czy stałbys z boku i się spokojnie przyglądał. Myślę, że nie. Prawda jest taka, że jest bardzo dużo miłosników tuningu, którzy sami zabieraja się do ulepszania swoich autek. Kupują troszke części na reszte ich nie staci sami "dłubią". Później cos sie psuje i co robią, myk do warsztatu z reklamacją. Jak bym prowadził warsztat, wysyłałbym takich delikwentów na drzewo. Oczywiście, że może się zdażyć, że wina leży po stronie warsztatu, jednak w przypadku Pana Koraszewskiego obsatwiłbym na 100%, że jeżeli by tak było to awaria zostałaby usunięta na koszt warsztatu. Znam Pana Koraszewskiego i jestem pewny, że tak by postapił. Natomiast nie zaufałbym kolesiowy, który chciałby miec 400 konne auto a stac go na jedną turbine i sam próbuje coś dłubnąc, a jak nie wyjdzie i cos sie psuje to szczeka po internecie. Żałosne!!!!

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1