Dred napisał(a):
drugie pytanko jeżeli przyjedzie więcej aut a osoba zapłaci i wyjedzie w sobotę to jak i czy zamierzacie mu zwrócić kase???
1. Osoby które będą na 1 dzień i tak płacą mniej za auto....więc mają jakby 10 zł od razu zwrócone.A że nie mogą/nie chcą być 2 dni to nie moja wina i nie moje zmartwienie, mimo że załuję że nie zabawią dłużej. Impreza od samego początku miała być dwudniowa i było to jasno powiedziane. A że interesu na tym przedsięwzięciu nie robimy żadnego (czytaj: robimy wszytsko żeby za dużo od siebie nie dołożyć, przynajmniej finansowo
), więc nie każcie nam rozsyłać po 5 czy 10 zł zwrotu za imprezę ludziom po całej Polsce, którzy nie chcieli zostać drugi dzień. Sorry, ale mamy inne, w moimodczuciu ważniejsze sprawy/problemy organizacyjne, i za przeproszeniem, na pierdoły nie będziemy poświęcać za dużo czasu.
Także oddawać będziemy tym co będą obecni i w pierwszej kolejności tym co byli 2 dni (zapłacili więcej) żeby wyrównać wydatki. Oczyiście jak będzie co oddawać.
A gdyby przypadkiem coś kasy z imprezy zostało w jakiś dziwny sposób, to na następny zlot, bez względu gdzie się odbędzie kupimy za to piwko i tyle.
2. Co do identyfikatorów to będą tylko numery startowe dla aut. O identyfikatorach myśleliśmy, ale ponieważ znając tradycję zlotową wiem że ci co się zapisali niekoniecznie przyjadą, przynajmniej w części, a przyjedzie wielu takich co się nie zapisali, więc ja się poddaje w temacie robienia identyfikatorów. Chyba że ktoś chce się na ochotnika zająć tą sprawą?
3. Zapisywać się !!! Zapisywać !!!