.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.lis.2024 03:36:35

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16.sty.2003 22:05:52 
Użytkownik

DeS napisał(a):
BigDale&SmallDale napisał(a):
sorry bardzo ale ten człowieczek włozyl w to mnóstwo pracy i nam sie podoba zreszta wszytskim jestescie tacy madrzy do komentarzy a Wy jakie macie autka co?? ze tak gadacie??!!p.s najpierw sie pyta o zgode własciciela
Jak nie wiecie co to za nalepka to tez nie gadajcie

DALE#047TKT

A Ty co takiego masz że chcesz nas tutaj "podobania uczyć" ??
DeS

On jezdzi troche ''lepszym'' Kadettem :)20 :)20 :)20 :)20 :)20

....... zatruty Wirusem S ...

Tytuł:
PostNapisane: 16.sty.2003 22:12:52 
Użytkownik

AdamSki napisał(a):
DeS napisał(a):
BigDale&SmallDale napisał(a):
sorry bardzo ale ten człowieczek włozyl w to mnóstwo pracy i nam sie podoba zreszta wszytskim jestescie tacy madrzy do komentarzy a Wy jakie macie autka co?? ze tak gadacie??!!p.s najpierw sie pyta o zgode własciciela
Jak nie wiecie co to za nalepka to tez nie gadajcie

DALE#047TKT

A Ty co takiego masz że chcesz nas tutaj "podobania uczyć" ??
DeS

Buehehehehehhehehehehe :lol: :lol: :lol: :lol:
DOBRE !!!
DeS
On jezdzi troche ''lepszym'' Kadettem :)20 :)20 :)20 :)20 :)20

Obrazek
jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 16.sty.2003 22:19:05 
Użytkownik

I to 1.5 8V GLE na dodatek !!!!!!!!!!!!! :0 :) :D :-D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Tytuł:
PostNapisane: 17.sty.2003 00:10:01 
Użytkownik

ejjj k**** co wy ludzie takie cwaniaki jestescie :bardzozly: :bardzozly: :bardzozly: wkurwiaj mnie ludzie ktorzy mowia to zle to zle i tamto tez....Gibs zrobil to auto wg wlasnej pasji i upodobania i wg mnie wyszlo naprawde suuuuper.....cos mie sie wydaje ze mu zazdroscicie i dlatego tak najezdzacie na niego bo nigdy mu nie doruwnacie nawet do piet :lol: to tyle co mialem do powiedzenia bo jak patrze na wasze wypowiedzi to mi sie nie dobrze robi :)11 :)11 :)11 :)11 :)11 :)11 :)11

Tytuł:
PostNapisane: 17.sty.2003 00:15:46 
Co do wielkosci nakleji to moze skomentujecie moja !!

Obrazek

P.S. Sorki za nie ostre zdjecie.

Tytuł:
PostNapisane: 17.sty.2003 00:23:32 
Użytkownik

Gibs , zaloze sie ze teraz to wszyscy klapia szczekami zeby sie nie nudzic a na zlocie przy twoim samochodzie bedzie najwiecej pogubionych szczek i najwiecej powywalanych na wierzch gal ... polska rzeczywistosc :zakrecony:

a co do mojej opinii to ciekawa propozycja z twojej strony jezeli chodzi o tak przygotowany stylistycznie samochod , nie spotkalem drugiego takiego nigdzie indziej wczesniej , ciesze sie ze bede mogl go zobaczyc na zywo :D

Ostatnio edytowano 17.sty.2003 00:25:53 przez tipl_Hansik, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 17.sty.2003 00:24:48 
Użytkownik

Moze zmusicie wszystkich, zeby sie pochlebnie wypowiedzieli i bedzie spokoj?

Tytul watku jest "Co myslicie..." a nie "Pochwalcie...". Nie rozumiem jak mozna oczekiwac tylko pozytywnych opinii, nie ma jednak jak subiektywizm :lol:

Mi tez sie do konca nie podoba A3, ale tak jak juz zostalo powiedziane - ma sie ono podobac wlascicielowi. Tylko czemu ma to wykluczac krytyczne opinie innych, to ja tego pojac nie moge.

Pozdro :-P

Tytuł:
PostNapisane: 17.sty.2003 00:29:02 
Użytkownik

kazdy ma swoje zdanie .. jednemu podoba sie to drugiemu cos innego ... jak mowi stare przyslowie o gustach sie nie dyskutuje ...

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 17.sty.2003 00:29:45 
Użytkownik

Elmer , tu nie chodzi o opinie tylko o zarzuty ktore sie pojawily w niektorych wypowiedziach ... poprostu ... moim zdaniem , albo sie podoba i mowie dlaczego , albo sie nie podoba i rowniez mowie dlaczego a nie ze ktos sie wypowiada ze to wies czy jakos inaczej a nie umie tego wogole uzasadnic dlaczego tak to nazwal ... poprostu ... zawisc i polska mentalnosc przyslania ludziom mozliwosc kulturalnej oceny i pozostaje tylko krytyka , niejednokrotnie na najnizszym poziomie

Tytuł:
PostNapisane: 17.sty.2003 17:05:28 
Użytkownik

do wszystkich czy ja pisze ze mam wam zazle ze daliscie taki komentarz nie wiem chyba juz to pisalem jednemu sie podoba zona drugiemu tesciowa :D i napewno niechodzi mi tu zeby kazdy napisal cos pozytywnego wiec elmer zastanow sie co mowisz i zajmij sie swoja honda czy tam rodzicow niewazne, a takie wysmiewanie ze ktos jezdzi czyms lepszym od Kadeta tesz chyba na miejscu nie jest jestesmy Polakami a nie wrogami przestancie sie klucic. Pokoj :)

Tytuł:
PostNapisane: 17.sty.2003 17:09:02 
Użytkownik

slusznie! ja juz powiedzialem - dla mnie to audi ma zalety i wady, ale przeciez kazdy robi auto tak jak mu sie podoba.

Tytuł:
PostNapisane: 17.sty.2003 17:22:08 
Użytkownik

powiem, tak:
nie gryźmy się.... tak jak gibs powiedział...każdy wg gustu...
jedni wolą robić silnik, inni styling...

dla mnie nie jest to powód do wyśmiewania i szydzenia...
ale wyrazić własne zdanie każdy ma prawo...

poza tym, to nie gibs zamieścił tu taki wątek, tylko ktoś inny...

Gibs i innych zapraszam na zlocik, tam będzie piwko.... i przyjazna atmosfera...
adamski: wiemy, że preferujesz Niemiecki tuning, czyli generalnie clean-look i mechanika, ale zobacz na tuning francuski....

myślę, że gibs jest gdzieś po środku....

A co by było, gdyby tak wszyscy przyjechali na zlot tak samo zrobionymi samochodami..... bueeeeee nie byłoby co oglądać.... więc nie piętnujmy od razu wszystkiego co niezgodne z naszą opinią...

jeszcze raz: zapraszam na piwko na zlociku....

Tytuł:
PostNapisane: 17.sty.2003 18:31:51 
Użytkownik

@keyser

Jestem tego samego zdania co ty.
Niemam nic przeciwko takiemu tuningowi ani sie niewysmiewam.
Poprostu odpowiedzialem na pytanie postu, wyrazajäc soje zdanie.

Sam chcialbym byc w Styczniu na zlocie ale nie dam rady.
Licze ze sie zobaczymy wszyscy w Kwietniu na jakims zlocie w Polsce i wtedy
ObrazekObrazekObrazek

Tytuł:
PostNapisane: 18.sty.2003 12:46:13 
Użytkownik

panowie przeczytałem wszystkie wypowiedzi w tym temacie i chciałbym coś dodać. kiedyś jako nowy a właściwie przyszły członek pewnego klubu samochodowego zadałem na internetowym forum wspomnianej grupy pytanie.dla mnie odpowiedź nie była prosta,natomiast członkowie tego klubu ze względu na to że wyczuli laika zaczęli udzielać mi głupkowatych ironicznych odpowiedzi.po mojej ripoście zrobiło sie bardzo nieprzyjemnie
i stwierdziłem że nie ma co zadawać się z takim buractwem.miałem także ochotę napisać na "naszym " forum jacy to "my " jesteśmy naj... i że jest to najlepsze forum i najlepszy klub jaki znam.nadal oczywiście tak uważam ale uwaga- zastanówmy się nad kulturalnym wyrażaniem własnej opinii a agresywnymi docinkami w kiepskim guście.załóżmy że anonimowo podałbym temat "opinia na temat tej fury"ze zdjęciem mojego auta.po usłyszeniu kilku opinii w stylu zawartym w tym poście mocno zastanowiłbym się nad uczestnictwem w zlotach klubu.trochę wyrozumiałości :oko:

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 08:59:43 
Użytkownik

I co k**** taki mądry jesteś ADAMSKI że jezdzisz jakims starym gratem z 90 roku to mi mozesz beke robic co z tego ze 8V ale z 75km na 100km więc mi mozesz naskoczyć i sie tak nie podniecaj ze masz jakies gówno sie AUDI nazywa GIBS ma A3 wiec o wiele nowsze!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 11:44:02 
Użytkownik

Doputy pisaliscie o Gibsa autku to oki ale dowalać sie do kogos kogo może nie stać na kupienie RS4, kuppuje daewoo i już, co do tego komu co sie podoba to powiedzcie czy lepiej sie ogląda seryjną A3 czy extremalny tuning stylistyczny ?????? Mnie nazwano w Kilecach :) Daewoo Subaru :) i to było śmieszne ale :) zainteresowanie wzbudziło moje autko a wasze czy wzbudzają zainteresowanie kiedy nie jedziecie 200km/h

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 11:52:39 
Użytkownik

Dobra chłopy wyluzujcie. Ta A3 była na zlocie w Bydgoszczy i chyba lepiej wygląda nazywo niż na fotkach.

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 11:56:27 
Użytkownik

Nie wiem, czy zauwazyliscie- ale właściciele Audi uzywają na forum języka, którego nie trzeba sie wstydzic, natomiast osoby chetne do używania wulgaryzmów nie są tu mile widziane. :bardzozly:

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 13:13:42 
Użytkownik

kajtek napisał(a):
"jak bym wstawil zdjecie mojej skody a ktos powiedzial by ze mu sie nie podoba itp. to nie znaczy ze moge go zbrechtac bo go na nia i tak nie stac"
Danielpoz wklejaj fotki czekamy! :grin:
ja osobiscie widzialem duzo gorsze tjuninki od tego A3, mimo ze taki styl jaki ono prezentuje mi sie nie podoba
jesli ja bym mial A3, to zrobil bym go w stylu S3, ale to wszystko kwestia gustu i upodoban - ten jest zrobiony troszke w stylu F&F...
mysle jednak, ze jak zdejmiesz ta nalepke z tylnej szyby, to bedzie o niebo lepiej no i pomysl o subtelniejszym spoilerze :oko:

Kajtek nie posiadam skanera wiec nie wkleje ale mozesz zobaczyc mnie w Poznaniu :D

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 15:18:41 
Użytkownik

Proponuje zamknąć ten temat bo pojawiąją się nowe osoby które chcą tylko burdy narobić.

Potwierdzam, auto GIBSa wygląda o wiele lepiej na żywo aniżeli na zdjęciach.

Pozdry
DeS

Obrazek

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1