.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 10:53:53

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 16:32:50 
Użytkownik

Sorki ale nie robię nic z wulgaryzmów, niektóre porównania i moja reakcja to reakcja Prezesa na traktownie moich kolegów z klubu i Gibs i Dale są mi bliscy !!!! I jeśli ktoś kogoś obraża to jak by obrazał klub. Sorki ale poznałem Kysera i było oki, nie wiem czy pamięta ale to nie jest ważne. Ważne jest to że nie wolno nikogo obrażać ani jego saomchodu nawet ikonami typu :-P czy innymi wasze opinie jako ludzi na poziomie mam nadzieje powinny być autko niestety nie jest w moim guście bo ma przedobrzony coś tam za moło czegoś itp. A nie kurde a cio to ??? itp. Sorki za wtargnięcie na wasze forum ale musiałem zareagować bo nie jestem czlowiekiem który puszcza mimo uszu obelgi na inne samochody i nei wazne co jest the best HONDA AUDI czy BMW to nie jest ważne ważne jest to ile serca i pracy włożymy w nasze samochody !!!!!! A nie to jaki to samochód.

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 18:14:12 
Użytkownik

Pracy włożonej w to auto nikt nie neguje, natomiast nie każdemu musi się podobać. Naturalnie nikt nie musi tego wyrażać w sposób nie taktowny.

A tak na marginesie to jak się wchodzi na czyjeś forum to proszę bez wulgaryzmów bo tylko świadczy o was.

Pozdry
DeS

Obrazek
jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2003 18:18:05 
Użytkownik

@ DeS

:)2

....... zatruty Wirusem S ...

Tytuł:
PostNapisane: 21.sty.2003 07:41:31 
Użytkownik

Piotrowski Krzysztof napisał(a):
To tred ktory od jakis 3 lat zdobyl popularnosc na swiecie!

Co to jest "tred"?

Tytuł:
PostNapisane: 21.sty.2003 08:10:19 
Użytkownik

Poproszono tutaj o opinie na temat samochodu. Zostala ona wyrazona w przerozny sposob...
Jednak zadna nie byla az tak wulgarna jak proby obrony klubowego kolegi przez jego ziomkow z Trojmiejskiego Klubu Tuningowego...
Szkoda ze przy okazji Killer broniac swoich klubowiczow (zupelnie niepotrzebnie) nie przywolal do pozadku kilku z nich - np. "BigDale&SmallDale" rzucajacego od razu "panienkami" bo ktos sie zasmial z jego Nexii...
Panowie z TKL jestescie tak jak i ja tutaj goscmi, wiec jesli gospodarz, czyli klub AUDI prosi was o kulturalne zachowanie, bez epitetow, wypadaloby uszanowac ich wole...prawda?

Od razu uprzedze wszystkich ktorzy zaraz przyjrza sie mojemu autu i postanowia je wyszydzic... tak, to jest seryjne (prawie ) gti, tak, to sa naklejki, tak, mam malo pomieniany samochod. Ale to wynik tego jak ja widze samochody i co z nimi robie... i WCALE nie bede rzucal inwektywami jak komus sie to nie spodoba...

Tytuł:
PostNapisane: 21.sty.2003 08:35:08 
Użytkownik

a znacie takie powiedzenia ? :"co komu do domu jak chalupa nie jego" albo (moze przekrece) "jak swiat swiatem , polak polakowi nigdy nie byl bratem" .... poza tym jezeli juz chce sie cos glupiego powiedziec zawsze mozna nic nie mowic ... a swoja droga to zupelnie inaczej wyglada ten samochod na zdieciach a zupelnie inaczej w rzeczywstosci ...

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 1