No wrescie kolego Rogal okazales co swoje
Gratuluje bardzo sympatyczne
Wiec tak zewnetrznie wiadomo jakie roznice - Ty masz Axanta
Brak u Ciebie halogenikow - Troche ciulowo froncik bez nich wyglada
.
W srodku wrescie zobaczylem jak wyglada B4 z poduszka pasazera - ladniej wyglada pokrywa schowka . Widze masz puleczke -schowek ( wneke na drbiazgi) przy przyciskach / wlacznikach , ja nie mam poniewaz mam dodatkowo wlacznik przednich przeciwmgielnych - Ty tego nie masz, za to u Ciebie widze el. lusterka i szybki z przodu ktorych ja nie mam . Masz jakies lepsze radyjko chociaz nazwa ta sama. Masz tez tylko dwa zaglowki ( te pelne)
Aha u mnie po stronie kierowcy pod kierownica jest pulka a u Ciebie jakos inaczej tam jest - hmm ??? . Jak widac klient nasz Pan przy zamowieniu auta nowego wybiera sie co chce sie miec . Pierwszy wl. od mojej widocznie mial tyle kasy ze widocznie wolal doplacic do TDi i klimy .
Co do relingow mam dobra wiadomosc . Kiedys 1996-97 w warsztacie widzialem tez B4 avanta bez relingow a ze byla lekko przestawiona to miala m. in. zdjeta podsufitke . Powiem tobie ze nie ma zadnego problemu w zamontowaniu relingow ( znajdz je gdzies uzywane ) Poniewaz w miejscach 3 z kazdej strony jest wzmocniona blacha i od spodu dokladnie widac gdzie ma byc otwor nawiercony do ich mocowania , takze kupuj religi przewierc dziurki i przykrec .
Ja swoja niunie namierzylem ( w zasadzie zonka) w Niemczech jak jechalem po autko ale inne.
Ogolnie wlasnie mi teraz jest potrzebne auto typu kombi lub wieksze.
Uff to nastukalem
Pozdrawiam