Piotrowski Krzysztof napisał(a):
blejk napisał(a):
8) a może nie ma żadnego auta a Krzysiu ma marzenia dopiero ??? :grin:
bleik twoj nr. tel.gdzies posialem-sorry,jak chcesz zobaczyc fure to - München Bogenchausen Richard StraussStr.33 moje nazwisko znasz tel.0160/96262558 Audi A4 Avant 1.9 TDI Nachtblau nr.rejest.MVV-5035, BJ.2000 z napisem POWERED BY TOOPSPEED TUNING- Z tylu nad lewa lampa i przod nad lewym lefrektorem. ZNAKI SZCZEGOLNE - Przedni zderzak RS-4 z dodatkowymi 3 nacieciami pod kazda lampa , brewki z nacieciami na soczewki nie do kupienia , brak migaczy - tam sa wloty powietrza , maska rownierz z 2 wlotami powietrza , kierunki w lusterkach a`la M 3 , w tylnym zderzaku pod lampami dodatkowe 2 wlociki powietrzne , czerwone zaciski hamulcowe, tlumik 4 x 90 mm koncowki , kolka 8,5 x 18 (obecnie 15 " zimowki czarne) niebieskie migacze z przodu , stroby w halogenach , czasami jezdze na niebiesko podswietlany (bardzo zadko) , cholernie nisko nad ziemia , wszystkie szyby czarne (nie folia tylko chemia) ciagle w TUNINGU mam jeszcze pare pomyslow. A MOZE JUZ MNIE WIDZIALES PARE RAZY OD TYLU bo jezdze o 30 Km/h szybciej niz mozna??? Ciagly brak czasu! STARY PRZYKRO MI ZE ZWATPILES !
masz chec to dzwon,przyjedz zobacz i rozwiej Swoje i innych podejzenia.Zapraszam serdecznie.
Krzysiu nie ma co się tak od razu unosić
Przyznam że teżtroszkę nie wierzyłem że jest jakiś wariat to jeździ po Polsce tak obniżonym autem na 18, ale teraz sprawa jasna ty jeździsz po Niemieckich drogach więc jestem w stanie w to uwerzyć.
Po zmianach które wypisałeś to raczej nie obawiaj się krytyki, a słów pochwały i zachwytu :0
Pozdrawiam i czekam choć na prv lub mail, jeśli chcesz to ja mogę pierwszy ci przysłać to zobaczysz jak się muszę męczyć na tych cudownych polskich ścieżkach szumnie zwanych drogami :bardzozly: