.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 09:07:44

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26.sty.2003 10:50:01 
Użytkownik

lightmen napisał(a):
NO nie powiem autka całkiem niezłe,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale dla kogos kto nie wie o audi RS4 to bedzie zwykłe audi kombi..............no i ciekawa stronka o autkach :-D

moze i zwykle kombi ale ile daje to o czym pisalem wyzej ... teraz to moze "wygladac jak zwykle kombi" ale wejdz sobie na jakies inne stronki i zobacz fotki RS'ow ...czy one tez wygladaja jak zwykle kombi ?

Tytuł:
PostNapisane: 26.sty.2003 11:05:44 
Użytkownik

Hansik napisał(a):
a ja przekornie pare slow krytyki :-P .... wiec tak ... autko jak to autko ...poprostu Audi , nic dodac nic ujac 8-) ... ale co do fotek to przyczepilbym sie do kilku rzeczy , mianowicie zle miejsce robienia fotek , jezeli miala to juz byc zima to mogles znalezc jakis niewyjezdzony snieg ... poza tym tlo jest kompletnie do luftu ... jakies ciezarowki , jakies szare domy ... poza tym na niektorych zdieciach samochod jest zacieniony , widac ze zdiecia byly robione popoludniem ale na zbyt malym obszarze no i tak jak juz pisalem wyzej ... zapraszam latem na zlot , zrobimy taka sesje ze zaden magazyn fotograficzny by sie nie powstydzil :oko:

Hans a czy ty nie pracujesz przypadkiem u fotografa :-P :-P :-P .. :grin:

Tytuł:
PostNapisane: 26.sty.2003 11:20:27 
Użytkownik

lightmen , nie ale powiedzmy ze sie tym interesuje ... ;) :grin:

Tytuł:
PostNapisane: 26.sty.2003 13:27:43 
Użytkownik

to tak jak moja matula, a jakim aparatem robisz fotki? :grin:

Tytuł:
PostNapisane: 26.sty.2003 13:32:50 
Użytkownik

F 50 , F 70 + SB28 i do tego 2 Nikory 28-80/3.5-56 i 75-240/4.5-5.6(aktulanie w naprawie) + jakies filtry , makro itp

Tytuł:
PostNapisane: 26.sty.2003 20:16:21 
Użytkownik

moja mama canonem eos 300 + jakis tam obiektyw, ale nie wiem jaki :zakrecony:

Tytuł:
PostNapisane: 26.sty.2003 21:44:04 
Użytkownik

no racja, nie sa to fotki jakies mistrzowskie, zwlaszcza jesli porowna sie je np ze zdjeciami SL55 na tej samej stronie. no ale znajdzcie u nas takie tlo jak tam. wlasciciel strony pisal ze potrzebuje zdjec akurat rs4 i sl'a wiec zaoferowalem mu wysylke, no ale tu ciagle bylo paskudnie, ciemno, zimowo, samochod ciagle brudny (audi, bo mercedes to i tak mebel garazowy) no i jak sie w koncu udalo piekne slonce akurat dzien po wymianie pompki centralnego (umyli mi w serwisie samochod :) ) to sie pyknelo te fotki. a miejsce wybralem wlasnie dlatego ze snieg tam byl bialy a nie jakis z piaskiem czy sola i bylo troche miejsca dookola, niestety u mnie pod domem krajobraz teraz ksiezycowy bo sasiad robi ostra przebudowe domu wiec syf jak cholera. w lecie zrobie jkaies bombowe, trawiaste moze i juz na BBS'ach.
Ale dzieki za slowa krytyki :)

Pozdrawiam
Maciek

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1