a moj mechanik na codzien pracuje u Konarzewskiego (ASO) a popoludniami robi u siebie w warsztacie , czesci kupuje ja , a nawet jakby co to mechanik moze wziasc z magazynu i rozliczyc sie pozniej i tez sa oryginalne ... w kazdym badz razie , pod wzgledem czesci to znaja mnie wszystkie sklepy w Bydgoszczy gdzie mozna kupic oryginalne czesci za przystepna cene ... czyli Moto Bartek na Nowotorunskiej na przeciwko Foty , Inter Cars na Szajnochy ale tu ceny sa dzieki Kajmanowi z ktorego znajomosci i upustow korzystam , no i ASO , tutaj mam tylko 15 % znizki ale bez problemu czesci sa , zawsze sie dogaduje , jak czegos nie ma i jest problem to nie ma wypinania sie dupa tylko zetelnie pomagaja mi sciagnac czesci ... ot poprostu "staly klient"
... tak wiec reasumujac w koncu udalo mi sie znalezc obsluge do mohego samochodu na poziomie czyli moj mechanik ktory odpowiada za naprawy , ma wszystkie potrzebne narzedzia i zna wiekszosc nietypowych rozwiazan zastosowanych konkretnie w Audi , no i ja , odpowiadam za czesci , pomaga mi przy tym ETKA bez ktorej ciezko byloby mi kupowac czesci ze 100% pewnoscia ze kupuje wlasciwa ...
wsjo