darksmile napisał(a):
keyser napisał(a):
darksmile napisał(a):
Simon Ramon napisał(a):
Keyser - gratulacje, fajna muza i fajnie zmontowany materiał - i duuużo passacika zwłaszcza w zakrętach
(nie miałem takich ładnych ujęć na mojej taśmie) to mnie cieszy
To ja kręciłem więc sorki za brak fajnych ujęc
ale co ty kręciłeś???
z twojej taśmy misiek jest raptem 10 sekund tego filmu...
1. mój zakręt
2. TT wali w gąbki
3. coupeta wali w gąbki
nic więcej...... niewykorzystałem bo strasznie ci się ręce trzęsły albo masz jakiś słaby stabilizer....
Wcztytaj się dokładnie. Pisałem Simonowi, że że przepraszam że go słabo nakręciłem na jego kamerce. Jechał i powiedział, zebym go zfilmował i zrobiłem to słabo. On chwali twój film a nażeka na to co ja mu nagrałem na jego kamerce
Ja nie narzekałem na Ciebie tylko tak ogólnie, poza tym chłopaki rano w pokoju zrobiły mi niezły numer - oglądali kasetę z dnia poprzedniego i nie przewinęły na koniec :bardzozly: - skasowałem sobie połowę materiałów z toru, wypadek i paręminut jazd nocą - w sumie wyszło 30 minut materiału a były ponad 1,5 godziny :bardzozly: :bardzozly:.
Keyser - wyszły "niestety" 2 płyty dvd z tego materiału więc masz co obrabiać - jakość DV 720x500, fajne ujęcia czerwoniutkiej sprężarki Bullitt-a
, Twoje starty na 400 metrów (musisz zamontować twardą zawiechę bo strasnie ci auto nurkuje i przez to tracisz na starcie przyczepność na przód) - jak chcesz ładne przejazdy i drifty to daj mi na drugi raz autko na tor to ci pokaże jak się to robi
, mam nakręcony materiał jak dajemy chodu taką zieloną audi s4 ze stacji po tym jak nas Yukon zobaczył - stwierdził że jakaś znajoma fura ale te dwa indywidua w środku mu ni pasują
.