.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 19.kwi.2025 16:14:43

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: podświetlenie schowka w B3
PostNapisane: 22.lip.2004 20:48:14 
Użytkownik

Witam serdecznie,

Chciałem się dowiedzieć jaka żaróweczka pasuje do podświetlenia schowka w moim B3. Przepaliła się i oczywiście normalnie wziąłbym starą na porównanie - ale poprzedni właściciel ją sobie wyjął :< :zly: więc nie mam jak. A jakoś ta "dziurka" na tą żaróweczkę dziwnie wybląda, no chyba że jeszcze tam czegoś brakuje :galy:

Jest tego troszkę i myśle że teraz wszystko będzie mi się świecić. Dla pewności proszę napiszcie mi, co dokładnie powinno się palić. Walczę już długo. Zrobiłem podświetlenie pokręteł nawiewu, podświetlenie przełącznika lusterek, podświetlenie zapalniczki. Okazało się, że jeszcze nie ma żarówki od ABS-u, i że istnieje kontrolka od hamulca ręcznego :galy:

Już mam prawie idealną serię :diabel:

Papa

Tytuł:
PostNapisane: 23.lip.2004 07:27:58 
Klubowicz

Kurcze nie pamiętam (to już 2 lata), ale podjedź pod motoryzacyjny i przymierz żarówki. Ale chyba powinno być tam gniazdo na żarówkę z metalowym cokołem o średnicy ok 5 mm. :)

Tytuł:
PostNapisane: 23.lip.2004 17:34:42 
Użytkownik

żarówka z metaklowym cokołem taka jak od świateł pozycyjnych w starszyćh samochodach typu żuk syrena

Tytuł:
PostNapisane: 24.lip.2004 23:00:48 
Użytkownik

Auto: A4 B6, A4 B5 Avant, Cabriolet
Zarowka jest taka sama jak w postojowkach czyli z metalowym koncowka ale ma 5 W mocy. Moze byc inna np 4W wazne zeby miala metalowe zakonczenie bo tylko takie tam pasuje :!!:

Tytuł:
PostNapisane: 27.lip.2004 05:39:00 
Użytkownik

Taka sama zarówka jak do postojowych.jesli chodzi o kontrolke recznego to tez powinna sie palic na desce w liczniku sciagnij sobie licznik poswiec od spodu latarką i zobaczysz jakie sa kontrolki porównasz które sie pala a które nie i bedziesz wiedział,.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1