MaXi napisał(a):
Na wstepie jako ze jestem tu nowy witam wszystkich urzytkownikow tego forum i fanow marki audi. Jestem szczesliwym posiadaczem B3 szczesliwym z tego powodu ze to audi a nie opel czy jakies inny shit. Pare rzeczy juz zrobilem zeby poprawic wyglad mojej furki typu: biale kierunki, czerwone lampy z tylu, zderzaki w kolor nadwozia klamki i lusterka oczywiscie terz
, zmodyfikowalem wydech, dolozylem pare dodatkow do srodka itp. kupilem wlasnie zderzak od RS2 i niedlugo zabiore sie do jego montarzu i wlasnie z nim zwiazane jest moje pytanie postanowilem zaszpachlowac orginalne miejsca na halogeny i kierunki na gladnko i wmatowac tam okragle halogeny soczewkowe nie wiem czy to bedzie dobrze wygladalo ale kierunki i halogeny (orginalne) kosztuja majatek ktorego nie mam, co myslicie o tym rozwiazaniu ?? za wszystkie odpowiedzi z gory thx i pozdro dla wszystkich fanow audi.
Witam na forum !!
Od razu przejde do konkretów.
Czy Twój zderzak RS2 ma miejsce na okrągłe kierunki i halogeny czy prostokątne? Bo jeżeli prostokątne to nic nie szpachluj tylko kup na giełdzie (to nie są duże pieniądze) halogeny i kierunki. Z czasem jak będziesz chciał zamontować na przykład lampy soczewkowe to nie da rady bo gdzie wsadzisz kierunek ??
Jeżeli masz okrągłe to już jest problem ale do rozwiązania. Okrągłe kierunki i galoheny wcale nie są takie drogie. Trzeba ich tylko poszukać na giełdach.
To tyle na początek, mam nadzieje że coś Ci się z tego przyda.
Pozdrawiam
DeS