keyser napisał(a):
oni.... są naprawdę źli....
na forum sr.pl
w forum AUDI S i RS będzie można pisać o wszystkim co tylko będzie miało cokolwiek wspólnego z Audi S lub RS.....
dokładnie tak samo jak na Audizine, na którym jesteś często i wiesz jak jest.....
I nie zgrywaj obrażonego podlotka... bo nim nie jesteś
wcale tego nie powiedziałem, wkładasz w moje usta słowa które nigdy nie padły ...
po prostu wyrażam mój sceptycyzm, widząc co sie tam dzieje ...
a jeżeli chodzi o audizine i inne zachodnie fora dyskusyjne - ośmielam się wyrażać opinie o sr.pl DLATEGO że mam porównanie właśnie z nimi. Na każdym z nich (Audi World, Audizine, Vortex) mam po kilkaset postów i jestem tam od blisko dwóch lat.
Jeżeli juz jesteśmy przy Audizine.
Na Audizine usuwania postów się nie praktykuje, a jezeli juz to temat jest przenoszony na forum off-topic z dokładnym uzasadnieniem moderatora. Naturalnie forum off topic jest otwarte, wiec można w nim pisać dalej, a nie jest koszem na śmieci tak jak na sr.pl.
Jeżeli chodzi o zamykanie postów to jest to równiez nie często spotykane i w 90% sa to posty "kupię/sprzedam" dla których jest oddzielne forum.
Moim zdaniem sr.pl jest moderowane w sposób iście karykaturalny, a największą szkodę stronie Alberta (którego nota bene bardzo lubię) robisz właśnie TY i twoje odloty.