.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 05:27:30

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 18 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: DO ŁODZIAN OKRADLI MNIE!!!!!!!!!!!
PostNapisane: 16.lut.2003 22:28:50 
DO KLUBOWICZÓW Z ŁODZI. Dziś byłem gościnnie w waszym pięknym... mieście i wyobraźcie sobie, że w nocy na ul.Zachodniej obrobili moje piękne czerwone coupe. Skradli lusterka (jedno dzielione prawe) białe kierunki, halogeny. Próbowano mi wykręcić również stuningowany zderzak :-x ale jedna śróba nie puściła. Czy to w Łodzi normalne??? przecież pod hotelem stały inne droższe i nowsze auta a tu znalazł się koneser audi coupe. Gdybyście coś wiedzieli więcej i mieli ochotę naprawić HONOR waszego miasta :0 to dalcie znać... Bo wydaje mi się, że Łódź nie jest dla audi coupe a może się mylę (jakoś po dzisiejszym doświadczeniu myślę, że jednak nie). :placz:

Tytuł:
PostNapisane: 16.lut.2003 22:33:29 
Użytkownik

Co za skórwysyństwo ale to w sumie nic nowego i nie ważne gdzie byś nie był !!!

Szczere wyrazu ubolewania !!

DeS

Obrazek
jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 16.lut.2003 22:45:42 
Szczęście w nieszczęściu że mi się do środka nie włamali mam drewniana kierownicę i jeszcze klika innych gadzetów............... Widać mieli zamówienie na konkretne części. Może ktoś mial czołowkę z kubłem na śmieci.

Tytuł:
PostNapisane: 16.lut.2003 22:48:20 
Użytkownik

Lokalizacja: Wrocław www.rezacze.prv.pl Niunia: Audi B4 1.9 tdi rezać panowie, rezać...
Coupe FSL napisał(a):
Szczęście w nieszczęściu że mi się do środka nie włamali mam drewniana kierownicę i jeszcze klika innych gadzetów............... Widać mieli zamówienie na konkretne części. Może ktoś mial czołowkę z kubłem na śmieci.

hehe
ja potrzebuje halogeny, kierunki i lusterko a des zderzaczek

ale to nie nasza sprawka
pozdrawiam i wspolczuje

Tytuł:
PostNapisane: 16.lut.2003 22:50:04 
Użytkownik

Bilu napisał(a):
Coupe FSL napisał(a):

hehe
ja potrzebuje halogeny, kierunki i lusterko a des zderzaczek

ale to nie nasza sprawka
pozdrawiam i wspolczuje

Ty no weź przestań bo mnie zlinczują !! :-P :-P :-P
PO za tym to trzeba powage zachować!!

:-P DeS

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 16.lut.2003 22:54:55 
A propo zderzaka mam zapasowy czerwony tył ok no i przód lekko po tuningu na słupku od zanku parking (koleiny+woda+prędkość) ale troszkę żywicy załatwi sprawę jakby co ......... kompletne drzwi tylnią klapę i dużo innych do coupe. Ale na złość nie mam halogenów a bez nich i kierunki nie będą się trzymały :-x

Tytuł:
PostNapisane: 16.lut.2003 22:57:51 
Użytkownik

Coupe FSL napisał(a):
A propo zderzaka mam zapasowy czerwony tył ok no i przód lekko po tuningu na słupku od zanku parking (koleiny+woda+prędkość) ale troszkę żywicy załatwi sprawę jakby co ......... kompletne drzwi tylnią klapę i dużo innych do coupe. Ale na złość nie mam halogenów a bez nich i kierunki nie będą się trzymały :-x

Co jeszcze masz do Coupe ?? =>>PW
DeS

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 16.lut.2003 23:00:55 
Użytkownik

:-( W Lodzi nigdy nie zostawiaj auta poza parkingami strzezonymi.....wiem bo tam studiowalem. :-( Niestety chyba juz wiesz ze nie odzyskasz niczego.....nikt z nas chyba nie odzyskal tego co mu ukradziono (mowie i czesciach) :-(

Tytuł:
PostNapisane: 16.lut.2003 23:25:56 
Już teraz wiem, szkoda że po szkodzie........ Studiuję w Łodzi i tak się skałda że wpadłem na sesję, a tu przed dwoma poważnymi egzaminami bęc......
A co tyczy się części, to muszę skoczyć do garażu i spisać (a lista będzie długa). W mieście mieliśmy 7 coupe a ostało się 1......... Inne :D. Co do części to przody nie nadają się do regeneracji. Mieszkam 70 km od Berlina więc z częściami do niemieckich aut nie mam problemu (mam jeszcze vw z 1963 :-D ) ale nie puszczą mnie bez halogenów....... A vw-eim strach tam jechać jeszcze mi go tam ukradną 8) .

Tytuł:
PostNapisane: 16.lut.2003 23:34:14 
Użytkownik

jaki masz silniczek w swojej coupetce i moze jakies fotki .. ciekawy jestem tego przedniego zderzaczka ..

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 17.lut.2003 00:32:56 
Użytkownik

Na autokąciku gdzie czesto przebywam spowodu kącika Opla Astry dużo userów skarży się, że z Astr giną im lusterka, kołpaki i halogeny.

To się zdarza w całej Polsce.
Wytłumaczenie?
Bieda w Polsce?
To żadne wytłumaczenie, często ludzie chcący zarobić kase uczciwie myją szyby na skrzyżowaniach itd...
Szanuję tych ludzi, mimo braku pracy probója zarobic uczciwie.
A żadna praca nie chańbi!!!

A takich sk... co to kradną, to połamałbym bez żadnych skrupułów!!!
Ktoś zap... jak osiol aby cos sobie kupic, a taki @#$%&* idzie na łatwizne niszcząc niejednokrotnie marzenia innych.
nie wspominam juz o lusterkach itp... bo to jeszcze nie jest drogie, ale ogólnie o kradzieżach samochodów itp... :placz:

Tytuł:
PostNapisane: 17.lut.2003 01:00:44 
VOLKI zapraszam rano. Zrobię jakąś galerie. Motorek mam 2,3E Efektownie wibruje po dłuższym wysiłku (czuć te kilka koni przy tej kaście). W brew pozorom jest też i ekonomiczny. Gazu w nim nie widzę, ale za to czuję różnice między stacjami benzynowymi :-D zwłaszcza że niekeidy tankuje się w niemczech. na polskim paliwie trasę Swicko - Mediolan robię na 100l 95 a z powrotem wracam na 80l austryjackiej więc coś w tym jest............. ( no tak może że jest z górki :0 ).

Tytuł:
PostNapisane: 17.lut.2003 11:23:54 
Użytkownik

W mojej poprzedniej kupejce gt (to bylo 5 lat temu) praktycznie nie bylo miesiaca zebym nie musial wymienic zamka w drzwiach ...
Ale niczego mi nie kradli - bardzo tylko chcieli odjechac ...
A najgorsza wlasnie byla zachodnia i kosciuszki, ale gdzieindziej tez nie jest dobrz3e

Tytuł:
PostNapisane: 17.lut.2003 11:32:14 
Użytkownik

bilo napisał(a):
:-( W Lodzi nigdy nie zostawiaj auta poza parkingami strzezonymi.....wiem bo tam studiowalem. :-( Niestety chyba juz wiesz ze nie odzyskasz niczego.....nikt z nas chyba nie odzyskal tego co mu ukradziono (mowie i czesciach) :-(

niestety jako łodzianin potwierdzam - miasto jeśli chodzi o audi
to złodziejskie zaglebie.... :bardzozly: :bardzozly: :bardzozly:

Tytuł:
PostNapisane: 17.lut.2003 11:52:30 
Użytkownik

ja w łodzi zostawiłem furke pod mediamarkt i po godzinie miałem wybitą szybę wspomnienia po radyjku i wyjebaną w kosmos deskę rozdzielczą
kochane miejsce

Tytuł:
PostNapisane: 17.lut.2003 13:01:50 
Użytkownik

Narzekacie, narzekacie, a ja tu muszę mieszkać na codzień :-( Parking strzeżony to jedyny słuszny parking.

Tytuł:
PostNapisane: 17.lut.2003 14:47:24 
Użytkownik

Nic się niestety na to nie poradzi.Złodzieje są i to wszedzie.Kradną pewnie jeszcze bardziej gdy widzą rejestracje spoza województwa, chociaż i swoich też nie oszczędzają.

Tytuł:
PostNapisane: 17.lut.2003 16:25:18 
Użytkownik

Sasiad ma prawie nowego seata cordobe . Kiedys pojechal sobie gdzies tam i postawil . Jak wrocil niebylo kierownicy z poduszka powietrzna . Zostal wystajacy drag , aha a plasticzki maskujace kolumne kierownicza lezaly na bocznym foteliku . Zero odciskow robili w rekawiczkach .

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 18 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1