.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 03:43:26

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25.lut.2003 10:34:24 
Użytkownik

ja słyszałem ze firma link 4 handluje poprostu danymi osobowymi stąd te pytania niesłyszłem jeszcze od nikogo żeby tam ubezpieczył samochod tylko same dane i długa długa rozmowa telefoniczna

Tytuł:
PostNapisane: 25.lut.2003 12:41:30 
Użytkownik

Jesli do ktoregoś z dzwoniących wpadnie ekipa pomaranczowych po autko - niech da znać :D
A propos - sama idea nie jest zła, zero kasy na wynajmy oddzialow, przedstawicieli itd, tyle ze z tego co czytam - poszli po najmniejszej linii oporu, pewno placą tym "panienkom" najnizsze stawki, wiec nie ma sie co dziwic, ze olewka jest totalna i sie pewno na tym przejadą.
Kiedyś czytałem jakies zestawienie jakie marki aut i w jakich kolorach sa naczesciej kradzione. Najczesciej czarne, srebrne i granatowe, najrzadziej bodajże białe. Poza tym, jak sprzedawalem corse, to zadzwonilem do komisu ktory skupował auta, i tam mi powiedzieli ze za białe auto dadza mi mniej niz np za zielone albo granatowe, czyli wychodzi ze wartosć auta jest uzalezniona rowniez od jego koloru ;)
Zatem te pytania o kolor - nie sa w 100% bez sensu, tylko tak w 95% :D

Tytuł:
PostNapisane: 25.lut.2003 12:46:11 
Użytkownik

To mam mniejsze szanse że zwiną mojego białasa :)

Tytuł:
PostNapisane: 25.lut.2003 13:05:52 
Użytkownik

Ja tak kombinuje że dokładne dane osobowe moga im słuzyc tez do ustalenia/sprawdzenia np - gdzie i jak dlugo ktos sie ubezpieczał, ile razy brał udział w stłuczkach ze swojej winy, czy i ile razy mu zwinieto auto itd. Ja bym tego nie demonizował, nasze dane i tak moze miec kto zechce. Jakis czas temu sobie wszedłem na czata, pogadałem z pania psycholog ktora pracowala na policji, w trakcie rozmowy podałem jej tylko imie, miasto i date urodzenia bez dnia. Nastepnego dnia ona podala mi moje dane łacznie z peselem :D
BTW - całkiem niezła pupa, bardzo podobna do Scorupco, ale nie chcialo mi sie 200 kilosow robic zeby sprawdzic jak wyglada na zywo hehehe ;)

Tytuł:
PostNapisane: 25.lut.2003 14:58:45 
Użytkownik

Pewnie zbierala na czacie informacje do jakiejs nowej pracy...
Dobrze ze sie nie napaliles :oko:

Tytuł:
PostNapisane: 25.lut.2003 15:12:02 
Użytkownik

Nie, raczej nie, nie wysyłałaby swoich zdjęc "rodzinnych". Poza tym to sobie przez pewien okres popisywalismy na gg, wydawała sie byc bardzo wiarygodna. Nawet mnie zapraszala do siebie :D Tylko po kiego diabła mam zmieniac las? :D W moim jest wystarczajaco duzo drewna i czuje sie zupełnie hepi, hehe

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1