keyser napisał(a):
no właśnie jak się takie Autko sprawuje, da się tym jechać i jakoś przyspieszać? w trasie szybko jedzie?
ktoś z was ma doświadczenie z tym silniczkiem w tej budzie?
chodzi o wersję bodajże 150KM.... lub mocniej
Moj ojciec posiada A6 2.5 tdi tiptronic z 99 wersje 150KM chipowana nastepnie przez niego w MTM na 180KM.Powiedz co cie interesuje to zapytam
Nie wiem o co chodzi z tym mieleniem kolami :0 Jak sie ma wlaczony ASR nawet nie bziaknie na asfalcie.Des mogl rzeczywiscie pojechac z seryjna 2.5 150Ps bo mialem problem z Roverem 2.0 138 Ps kolegi ale tylko do 80km/h mulowato rusza to A6
teraz po chipku kolega zostaje odpowiednia ilosc dlugosci z tylu.A6 nie nadaje sie kompletnie do wyscigow po miescie jest zbyt duze i za miekkie ale za to na gierkowce Des moglby pomachac w lusterku
Nie bierz tego do siebie Des takie sa realia 8-) Max zrobiony tym autem lecz nie max kompletny bo to ojciec tyle sie rozpedzil to 230 km/h ponoc mozna bylo wiecej.Ja nie mam okazji sprawdzic wiec nie wiem jak jest naprawde
Bilo nic nie biore do siębie bo nie ma co brać, ja tylko napisałem że objechałem takie A6 ze świateł, napewno na trasie by mnie zjadł ale tylko na MTMie