.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 27.lis.2024 20:41:49

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 06.mar.2003 01:21:56 
Użytkownik

ja na moich zwyklych ATE zrobilem juz ponad 60 tys km na klockach ATE zrobilem ponad 50 tys km , teraz zalozylem ferrodo premier i wydaje mi sie ze lepiej hamuja jak sa cieple , ale tarcze juz sa dosc gleboko starte , tak wiec skocze te klocki i tarcze do wymiany ... mysle ze jakies 120 tys km bedzie :lol: wtedy sie zastanpowie nad takimi trczami jak wy :-D ...zeby je zmieniac razem z olejem w silniku :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 06.mar.2003 01:34:43 
Użytkownik

Za dużo chłopaki dajecie w hebel! Nóżka dyga i spada z pedału gazu na hamulcec??? :-D 5000 i biją, Bullitt czy stosujesz technike hamowania lewą nogą (non stop)? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 06.mar.2003 10:19:48 
Użytkownik

eomaciu napisał(a):
koprass napisał(a):
eomaciu zobacz czy masz te osłony tarcz hamulcowych, bo jesli jesteś pierwszym właścicielem to masz, ale jak auto miało ich kilku to może któryś zdjął, wyrwał, zapomniał założyć, popatrzył na nią i powiedział po co mi to :lol: .
Ja kupiłem do B4 tarcze nacinane 280x22 mm po około 200 zeta za sztukę, tylne normalne były bodajże po 90, a wszystko firmy ATE. Coś tam dają te nacinane, ale na pewno się tego nie odczuje. Podejżewam, że bardziej się brudzą felgi, bo lepiej odprowadzany jest pył z klocków :lol:
Wszystko kupowałem u Tomka z Wrocławia, którego numer być może posiada Volki, bo ja akuratnio już zgubiłem.

no pierwszym to nie jestem ale czwartym :)

osłony jestem pewien ze je u siebie widziałem tylko nie pamietam
może z tyłu je widziałem... po robocie się przyjrzę...
a nacinane kupowałeś z jakiego względu?

no i wszystko jasne - osłony są ale z tyłu - z przodu brak :(
już wiem czego jeszcze szukam....

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1