Prównywanie obu marek nie ma sensu. W każdej z nich znajdziecie coś naj, obydwie są wspaniałe, obydwie mają piękny design. Osobiście mam dylemat na co sie zdecydować (choć jednak bardziej kocham Audice - zwłaszcza traktory

).
W/g mnie to temat rzeka.
Ale jeśli już musimy porownywac to (w telegraficznym skrócie):
- Audi słynie z quattro, wspanałych silników diesla, turbo-benzyna, wspaniałej blacharki itp utd
- BMW słynie z mocnych i wytrzymałych silników (bez turbo), bardzo wytrzymałymi dyframi, silnikami M-power, dobrą blachą itp itd
Co do użytkowników BMW i Audi to skończmy z generalizowaniem, znam tyle samo pajaców jeżdzących obiema markami co fajnych ludzi dosiadających i Audi i BMW.
Apropos zyrafy w sobote i niedziele bylem na zlocie BMW w Toruniu z moim klubem (pojechałem z m-powerem jego 525i, sami bez kobitek - chyba domyślacie się co się działo w trasie

) , bylo super , jesli ktos ma watpliwosci na temat tej marki powinien tam pojechac i zobaczyc jak tanczyly dwie M3 z Radomia po placu do jarania gumy a później na torze albo inne autka.
Ci co byli na naszym zlocie w Łodzi też widzieli jak jeżdzą Audice i beemwice.
Po prostu trzeba sie zdecydować, albo mieć obie marki w garażu, gdyby mnie było na to stać to u mnie stałyby RS6 i M5 (E-39).